Riječ je o hp-u 4710s, kad uključim punjač u struju stvaraju se neki čudni zvukovi (punjač zuji bez obzira što nije uključen u laptop), zna li itko koji mu je k*rac?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj je pištao i cvrčao prije nego što je crko, možda ti crkava.
Pa pikni ga u laptop 
Meni se ista stvar događa s punjačem za mobitel, zuji dok je uključen u struju a mobitel nije na njemu.
Pa pikni ga u laptop 
Meni se ista stvar događa s punjačem za mobitel, zuji dok je uključen u struju a mobitel nije na njemu.
Zuji kad je u laptopu i kad nije
.
Nešto zuji, znači stvar je u struji! 
OT
Da ti nije punjač kojim slučajem kada pao?
Od kad se to dešava/kad si primijetio?
Da li zuji i kad je upaljen laptop ili samo dok je uštekan bez opterećenja?
stavi ga na 3 minute u mikrovalnu i neće više zujati 
Nešto zuji, znači stvar je u struji! 
OT
Da ti nije punjač kojim slučajem kada pao?
Od kad se to dešava/kad si primijetio?
Da li zuji i kad je upaljen laptop ili samo dok je uštekan bez opterećenja?
Pao je više od 100 puta (nije mu bilo ništa(kvalitetan punjač
))
Sve je radilo, ugasio sam laptop, ustao sa stolice premjestio laptop na stol, uštekao punjač u laptop i zuji
(a laptop se ne pali), ištekam iz laptopa i još uvijek zuji, ištekam iz struje i više ne zuji (victory!!!
), i još uvijek ne radi pa sam uzeo punjač od nekog drugog laptopa i sve je okej, zasad...
Uvijek zuji (a laptop ne radi bez punjača (fu*k you hp)).
Riječ je o hp-u 4710s, kad uključim punjač u struju stvaraju se neki čudni zvukovi (punjač zuji bez obzira što nije uključen u laptop), zna li itko koji mu je k*rac?
Budi bez brige, nije mu ništa. To se možda čuje mali transformator.
otovri ga i promijeni visokonaposnki kondenzator 4700uf il tako nesto 400v il 470uf ne drzi me za rijec.
jer je otisao on i ne pegla dovoljno oscilacije pa zuji trafo to inace se desava na reciverima xD
Najvjerojatnije je ovo sto kaže lacko ili bi mogao biti neki od trafoa u kojem se pojavljuju vrtložne struje i sada zuji.