PS2 joystick

poruka: 9
|
čitano: 5.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS2 joystick

Imam ps2 joystick i htio bi kupiti adapter koji onaj izlaz na joysticku pretvara u usb da mogu igrat fifu online posto mi tastatura ne radi u fifi online (ako ima neko rjesenje za tastaturu neka napise)

Da li je to ovaj adapter sto ja trazim.

Napomena :Ja sam iz BiH nemojte mi davat linkove iz vasih online trgovina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 8:06 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PS2 joystick

Da to je ono što ti treba, no koliko daš za adapter  mislim da se više isplati kupiti gotov controler sa usb kablom i igraj što god

hoćeš na PC eto. Što se tiče tastature pokušaj ju malo očistit od prašine zračnim kompresorom ili već čime možeš vjerovatno je

prljavština u pitanju , ja sam isto imao sa tipkovnicom problema kad sam ju ispuhao kompresorom radi i sada ko luda  a ima već

dugo godina otkako sam ju kupio.  Pozdrav!!

15 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Da to je ono što ti treba, no koliko daš za adapter  mislim da se više isplati kupiti gotov controler sa usb kablom i igraj što god

hoćeš na PC eto. Što se tiče tastature pokušaj ju malo očistit od prašine zračnim kompresorom ili već čime možeš vjerovatno je

prljavština u pitanju , ja sam isto imao sa tipkovnicom problema kad sam ju ispuhao kompresorom radi i sada ko luda  a ima već

dugo godina otkako sam ju kupio.  Pozdrav!!

Ma neznam naviko sam na ovaj ps2 joystick pa bi uzeo taj adapter.....Razmislicu jos malo a mozda uzmem i joystick sa usb izlazom...

Nije prljavstina u pitanju cistio sam tastaturu prije 2 sedmice...Ona radi samo ne radi u online igri sve ostalo radi.

16 godina
neaktivan

Imaš i drugu soluciju može se kupit i sony orginalni analog za PC isti kao tvoj za PS ali to moraš sam projverit najbolje preko sony distributera pronađeš njihov tel br nazoveš i čuješ što će ti ljudi reći kao i kakvu ponudu imaju. eto!

15 godina
neaktivan
PS2 joystick

Ma najvjerovatnije cu uzet adapter

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS2 joystick

POZDRAV.

IAM JEDNO PITANJE.GDJE MOGU KUPITI NOVI KVALITETNI PS2 YOYSTICK(MOLIM NE PISITE EbAY,ILI NJUSKALO)DO 100 KN

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS2 joystick
ivo0 kaže...

POZDRAV.

IAM JEDNO PITANJE.GDJE MOGU KUPITI NOVI KVALITETNI PS2 YOYSTICK(MOLIM NE PISITE EbAY,ILI NJUSKALO)DO 100 KN

ja sam kupil pred 5 godina smart box kontroler u kvarku-70kn(dučan informatičke opreme u zgu-sad neznam jel radi još)evo i još dan danas dura-ima sve funkcije ko i oriđiđi sonyjev kontroler a i po kvaliteti se ne razlikuju puno...

ovakav je-još sam s njim dobil usb adapter-znači može se koristiti i na konzoli i na kompu...

http://www.google.hr/imgres?q=smartbox+ps2+controller&hl=hr&biw=1245&bih=717&tbm=isch&tbnid=JYZsIBCa6BSwKM:&imgrefurl=http://www.vsc-trgovina.com/dodaci-za-igranje/&docid=iBu-F_Uin5pdtM&imgurl=http://www.vsc-trgovina.com/slike/male/gamepad-speedlink-strike2--crni--analog%252Bdigital--12-buttons--dual-shock--usb--6535-sbk-150004_1.jpg&w=90&h=90&ei=lns1T-GuFcTKtAb6g-HNDA&zoom=1&iact=hc&vpx=357&vpy=402&dur=1942&hovh=78&hovw=78&tx=100&ty=44&sig=101459582318119570734&page=1&tbnh=78&tbnw=78&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:7,s:0

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 21:20 (bahrija).
14 godina
neaktivan
PS2 joystick

Bog,imam jedno pitanje u vezi sa ps2 yoystickom.Imam spch390004 ps2 konzolu sa ugrađenim chipom.Kupio sam nedavno jojstick hama(nisam nasao orginal) i problem je u tome kada igram igru u kojoj bi se trebala pojaviti vibracija na određenom dijelu nista se ne događa nema vibracije.Molio bih ako se neko razumije i zna u ćemu je problem da mi to odtipka.HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS2 joystick

Dali ima još uvijek gdje za kupiti novi PS2 joystick?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice