Procesor se pregrijava kad koristim winrar

poruka: 37
|
čitano: 5.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Procesor se pregrijava kad koristim winrar
Diablo86 kaže...
mjau_mjau kaže...

Nije kod renderea, vec kad stisnem space, ili play. Znaci kad slusam ono sto pravim. Koristim u jednom projektu harmor, sytrus i ni kontakt. Pregrijava se kao lud.

Ako je vent preglasan, ne znači da se pregrijava

Tak je, jer vent se muci s max brzinom da sprijeci pregrijavanje... znaci nova termalna i po mogucnosti novi bolji jaci vent.

E da ne bi bilo lose i malo ispuhat vent jer mozda ima prasine na njemu koja otezava disipaciju topline.

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina
Muku muči i radi svoj posao, pregrijavanje je kada ne može ohladiti proc. Normalno da je preglasan jer je ljeto i stock hladnjak je.
10 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Muku muči i radi svoj posao, pregrijavanje je kada ne može ohladiti proc. Normalno da je preglasan jer je ljeto i stock hladnjak je.

Radi, ali ocito lose zbog gore navedenih razloga i s toga nerviraju vlasnika.

Battlenet - TheProdigy#2234
11 godina
neaktivan

Promijenio sam termalnu. Testiracu ga nekoliko dana da vidim kako radi. Mislim da sad radi bolje.

0 0 hvala 0
16 godina

Kažete stock hladnjak? Moj i5 upravo hladi taj stock. Pokrenem istovremeno 16 web kamera u stream modu, cpu se zakuca na 100%, temperatura ne prelazi 50°C. U stanu je 30°C!

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...

Kažete stock hladnjak? Moj i5 upravo hladi taj stock. Pokrenem istovremeno 16 web kamera u stream modu, cpu se zakuca na 100%, temperatura ne prelazi 50°C. U stanu je 30°C!

Nisi nikada čuo amd grijalice?

17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

u tom slucaju, najbolja investicija u pc je kupovina klima uređaja u stanu. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice