Problem sa zvučnom

poruka: 6
|
čitano: 4.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa zvučnom

Problem sa zvukom,instalirani windowsi xp nova instalacija.

matična ploča asus p4sc-ea ACPI BIOS revision 1013

driveri skidani sa interneta

Neće da pokrene ni jednu pjesmu, niti jedan cd,prilikom instaliranja drivera greška koja se pojavi Microsoft bus driver should be loaded in your system before instaling Realtek hd audio driver.

ILI problem with your sound device

ILI da nema hardwera .

Zvučna onboard

Molim za pomoć ,patim se već danima sa ovim problemom.

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika on board služi još uvijek
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa zvučnom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem sa zvučnom

molim pomozite...

instalirao sam windows 7 na comp al mi sad nema zvukova nikakvih...nisu instalirati driveri za zvučnu i nemogu ih naći...

matična ploča p4c 800-e deluxe...

pokušao sam instalirati s nekog cd-a cobra pack drive al je stara verzija 2010. i ne radi, prepozna kao instalirat driver ali i dalje nema zvuka...

ukoliko neko moze pomoći

unaprijed veliko HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 23:14 (begy).

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa zvučnom

Pokušaj sa ovim http://drp.su/download.htm 

Skini full DVD (oko 4,4GB) i samo stavi u DVD drive. Ako ti ne treba par programčića koji dođu zajedno sami ih odznači prije instalacije.

Možeš pokušati i sa originalnim audio driverom ali pokreni instalaciju desnim klikom miša preko Troubleshoot compatibility pa odaberi XP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvučnom

neizmjerna HVALA :)

15 godina
neaktivan
Problem sa zvučnom

Pozdrav.

Jučer sam uzeo Creative Labs X-FI HD sb1240 zvučnu karticu, uključio u USB i instalirao driver. Zvuk nije radio i napravio sam restart. Nakon restarta zvuk proradi ali samo do sljedećeg resetiranja računala. Ako izgasim računalo u potpunosti zvuk opet proradi, ali samo do sljedećeg reboota. Ako uređaj isključim i uključim iz usb porta opet proradi. Probao sam isključiti integriranu Realtek HD audio u biosu međutim i nakon toga ne radi. Ako netko ima sličnih problema i ima neko riješenje neka javi bio bih zahvalan.

EDIT: Riješeno. Problem je u Asus aura softwareu. Napravio reinstall windowsa i nakon što sam instalirao Asus Aura Sync počme radit probleme. Deinstalirao sa Revo uninstaleron i sve radi.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 14:30 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice