Problem s tipkovnicom na laptopu

poruka: 3
|
čitano: 7.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem s tipkovnicom na laptopu

Pozdrav,

imam laptop asus k53e koji je do danas najnormalnije radio, međutim tipkovnica mi je pocela stekati, događa se to da tipke u recimo 20% slucajeva  uopce ne odreagiraju. ne samo neke nego sve, jednostavno se nista ne dogodi kada stisnem tipku i trebam ju stisnuti vise puta da bi radila. probao sam pocistiti tipkovnicu ali ne pomaze.nisam bas eksperta za kompove, pa molim ak neko moze pomoci kakvim savjetom ili je imao slican problem, citao sam da to moze bit i posljedica rikavanja maticne ploce...nadam se da ipak nisam takve srece

uzasno je iritantno, trebalo mi je skoro 5 min da napisem ovu poruku kak se spada :) 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s tipkovnicom na laptopu

Pozdrav,

prva stvar koju ti preporučam:

1. Napravi update BIOS-a sa Asusove stranice: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=K53E

2. Skeniraj komp sa Malwarebytesom čisto da vidiš dali ti je laptop inficiran.

3. Napravi uninstall synaptics drivera iz Control Panela/add remove programs, Ovo bi trebalo biti pravo rješenja ali ti TOPLO preporučam i prva dva koraka.

Rekao si da si neiskusan pa prvi korak napravi oprezno, u današnje doba upgrade bios-a se svodi na klikanje next next i restart i i imaš novi bios, nekada je to bilo drukčije, samo si osiguraj da je ti je laptop priključen na punjač, a ne samo na bateriju.

Sretno i molim te javi rezulate da i drugi mogu koristiti rješenje koji si ti našao uz pomoć mene (valjda)!

Syn Syn
12 godina
neaktivan
Re: Problem s tipkovnicom na laptopu

1. Ponekad se zbog ne gašenja kompjutera dulje vremena zna desiti da upravo tastatura prestane reagirati ili reagira na svaki 7-8 input...restart bi trebao pomoći.

2. Da nisi možda nešto prosuo po tastaturi..sok, čaj sa medom itd..problem harware-ske prirode..probaj očistiti sve detaljno.

3. Također probaj i što je Atomic napisao.

Sretno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice