Problem s printereom,nakon spajanja s računalom

poruka: 8
|
čitano: 1.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s printereom,nakon spajanja s računalom ne radi kako treba.Dakle,spojio sam USB,printer u struju,napisao dokument u wordu,položio papir na mjesto u printer, i stisnuo print.I onda dobivam error da moram kupiti epson ink! Radi se o epson printeru,i pomozite mi , tj.reci te kako printer treba montirati da radi kako treba, možda sam negdje pogriješio.HVALA

0 0 hvala 0
16 godina

jesi li stavio tintu?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Može biti,jer printer stoji 2 godine u ormaru, doduše bez upustava i opreme..Jedva sam skrpao one osnovne kabele i instalacijski CD....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam epson..čisto s...nje...isprva je još radio..a sad ga moram moliti da počne printati..jednostavno se smrzne...

"Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." (Heraklit)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pogledaj što ti je s tintom. Možda se zgusnula,zamijeni s novom,ali ako je stalo s tintom u ormaru dvije godine neaktivno,moglo bi biti i veće štete...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gdje je tinta smjestena? ne vidim kako ovo otvoriti

0 0 hvala 0
16 godina

Ne sjećam se,nekad davno sam imao Epsona. Vjerojatno treba otvoriti glavni poklopac ili prati softverske upute kroz driver...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s printereom,nakon spajanja s računalo
ivan-zd kaže...
gdje je tinta smjestena? ne vidim kako ovo otvoriti

tinta ti se nalazi ehh..vidiš dio od kud bi papir trebao izaći van...tu cijelim krugom imaš liniju..e to ti se sve diže i imaš sa jedne strane onu nogicu da ti drži taj dio..tad stisni tipku na kojoj je kapljica da bi ti došla ladica sa tintom..tj tim ulošcima,,ja imam sve upute ali opet je bilo teško natjerat ga da stane u poziciju na kojoj se vadi tinta

"Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." (Heraklit)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice