nemogu prebacit 720p bluray film koji sam skinuo prek torenta na prenosni hdd kaze mi da nemam mjesta a imam 150 g slobodno film ima samo 6 g tak da ak neko zna u cem je problem... pomagaj
Problem sa prenosnim hardom
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.124
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na koji je format hdd formatiran...
Vjerojatno FAT32, na kojem je maksimalno ograničenje datoteke 4 GB.
Vjerojatno FAT32, na kojem je maksimalno ograničenje datoteke 4 GB.
jel bi onda na NTFS funkcionirao
nemogu prebacit 720p bluray film koji sam skinuo prek torenta na prenosni hdd kaze mi da nemam mjesta a imam 150 g slobodno film ima samo 6 g tak da ak neko zna u cem je problem... pomagaj
Ili kupi još jedan disk i odmah ga preformatiraj u NTFS ili skini Easus Partition Master free verziju i napravi dvije particije (ovo što je prazno u NTFS). Prati upute, nije komplicirano samo PAZI kada počneš raditi nemoj prekidati jer češ izgubiti sve na tom vanjskom disku. Ako šta nije razumljivo pitaj i uživaj
lakše ti je samo konvertitat iz FAT u NTFS, tu su ti upute. Ne gubiš podatke.
e napravio sam to uz malo muke i jako strpljivog frenda i evo radi odlicno!!hvala
e napravio sam to uz malo muke i jako strpljivog frenda i evo radi odlicno!!hvala
drago mi ja da je riješeno...
ova rješenja koja su gore ponudili nisu nikad sigurna i možeš izgubit sve podatke...najbolje je ovako...
evo da ne otvaram bzv novu temu pa cu ovde pitat!!
Evo ovako imam na hardu oko 185 gb i bas sam sad prije nekoliko minuta htio prebaciti jednu mapu oko 15 gb na radnu povrsinu al kad sam vidio da treba 25 h da prebaci odusto sam naime brzina skidanja pise da je 250Kb/s probo sam i duge fajlove i oni isto idu sporo u cemu je problem kad tako sporo traje jer znam kad sam stavljo trebalo je 10-15 min