Problem pri paljenju ?

poruka: 37
|
čitano: 6.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Problem pri paljenju ?

sry...prebrzo čitam...al to te pitam zbog toga što s tom grafom nemoš imat vistu (ako si mislio)...nije podržana...a ujedno ako nema nikakvog BIP-a nije ni do nje da neće POST-at

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
16 godina
Problem pri paljenju ?
autorov komentar

Ma nije meni do viste, imam aktivirani xp sa org cd-keyem tako da mi vista bas ne znaci puno.. ugl. da ne duzim, evo slike..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem pri paljenju ?

Provjeri jos jednom sve kabele i jeli sve "sjelo".Ako i dalje neće, reklamiraj ploču.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 15:57 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

Ma jesam, i to ne jednom.. ma sad mi je problem sto su mi rekli da donesem komp u ponedjeljak pa ce oni "pogledat" o cem se radi.. Jel moguce mozda da je do napajanja, jedino to i maticnu nisam zamijenio, kad sam bio kod prijatelja.. kad ukljucim napajanje onda mi se cuje neki sumnjiv zvuk, kao da nesto cvrči.. imam staro napajanje al mi je ono 20 pinova a na maticnoj ima 24 pina.. neki iz hgspota mi je reko da mogu ukljucit i to staro i da ako je dovoljno jako, trebalo bi radit iako su 4 pina slobodna.. pa me zanima jel to istina sto on kaze..

17 godina
protjeran
steve90 kaže...

Ma jesam, i to ne jednom.. ma sad mi je problem sto su mi rekli da donesem komp u ponedjeljak pa ce oni "pogledat" o cem se radi.. Jel moguce mozda da je do napajanja, jedino to i maticnu nisam zamijenio, kad sam bio kod prijatelja.. kad ukljucim napajanje onda mi se cuje neki sumnjiv zvuk, kao da nesto cvrči.. imam staro napajanje al mi je ono 20 pinova a na maticnoj ima 24 pina.. neki iz hgspota mi je reko da mogu ukljucit i to staro i da ako je dovoljno jako, trebalo bi radit iako su 4 pina slobodna.. pa me zanima jel to istina sto on kaze..

Moguće je naravno, ali odnesi to ti njima nek oni vide sto se desava.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
autorov komentar

Ma nije meni problem cekat koji dan, samo sto sumnjam ako im odnesem u pon ujutro to, da ce mi do utorka to pogledat, kakvi su, ko zna hocu dobit komp nazad prije nove godine s obzirom na to da ce se sad od slijedeceg tjedna slabo radit.. moj prijatelj je isto imo neki problem, i dao im je komp, al su mu ga vratili nakon mjesec dana..

16 godina
protjeran
steve90 kaže...

Ma nije meni do viste, imam aktivirani xp sa org cd-keyem tako da mi vista bas ne znaci puno.. ugl. da ne duzim, evo slike..

joj zaboravio na tu temo
dam se kladiti da je problem memoriji jer neka memeorija podrzava dual chanel i ako spojis kao ti onda nece raditi i obrnuto...
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice