Problem sa laptopom - molim pomoc!!

poruka: 10
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Driveri, Graficka ili Flat kabl ???

Pozdrav!

Imam problem sa laptopom, ne znam tacno sta je, ali volio bih da mi neko pojasni ovo.

Desava se par gresaka kad laptop radi.

1. Prilikom rada iz cista mira ekran se ugasii, nema slike uopste i nereaguje na komande, osim na tvrdi restart ili da ga ugasim. Nakon sto ga ugasim ili restartujem, normalno sve opet.

2. Na ekranu se pojave bagovi u vidu oni gej boja kao na TV kad nema slike i zabaguje mi mis i ostale komande se zamrznu na nekoliko sekundi i nastavi dalje raditi  normalno...

3. Sistem mi javja sledecu poruku "Display driver has stopped responding and has recovered".

Masina je:

Acer aspire 5472g

Windows 10 64bit home

Intel i3 2.4ghz, 4gb Ram

Graficka AMD Mobility Radeon HD 5000 Series 512mb, zasebna

300gb HDD

Ne znam tacno sta je u pitanju, jesu li drajveri ili flet ili ce graficka riknuti... ??? Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Driveri, Graficka ili Flat kabl ???
Gogee kaže...

Pozdrav!

Imam problem sa laptopom, ne znam tacno sta je, ali volio bih da mi neko pojasni ovo.

Desava se par gresaka kad laptop radi.

1. Prilikom rada iz cista mira ekran se ugasii, nema slike uopste i nereaguje na komande, osim na tvrdi restart ili da ga ugasim. Nakon sto ga ugasim ili restartujem, normalno sve opet.

2. Na ekranu se pojave bagovi u vidu oni gej boja kao na TV kad nema slike i zabaguje mi mis i ostale komande se zamrznu na nekoliko sekundi i nastavi dalje raditi  normalno...

3. Sistem mi javja sledecu poruku "Display driver has stopped responding and has recovered".

Masina je:

Acer aspire 5472g

Windows 10 64bit home

Intel i3 2.4ghz, 4gb Ram

Graficka AMD Mobility Radeon HD 5000 Series 512mb, zasebna

300gb HDD

Ne znam tacno sta je u pitanju, jesu li drajveri ili flet ili ce graficka riknuti... ??? Hvala unaprijed!

Stavi nove drivere za graficku.

17 godina
neaktivan

prvo što možeš napraviti je staviti najnovije drivere i vidjet da li ti to rješava probleme

9 godina
neaktivan

Updejtovani su najnoviji odskoro...

9 godina
Gogee kaže...

Updejtovani su najnoviji odskoro...

Jesu problemi počeli nakon što si update-ovo drivere? Ako jesu, vrati se na stare.

9 godina
neaktivan

Isti problem od prije i nakon sto sam update-ovo poslednje AMD-ove drivere, isto javlja poruku da drajveri ne reaguju.

Ma samo da mi ne rikne graficka :(

17 godina
neaktivan
Problem sa laptopom - molim pomoc!!

Prvo, skini DDU, restartaj u safe mode i pomoću ovog programa deinstaliraj drivere grafičke kartice. Pokreni računalo i nakon toga instaliraj nove drivere.

Šta roda donese, to vrana odnese.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom - molim pomoc!!

Uradio sam to sa tim programom, skinuo poslednje drivere sa AMDove stranice, isti problem... Nista izgleda moram do servisa.

14 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom - molim pomoc!!

safe mode, bootanje linuxa nisi probao?

sretno sa servisom..

16 godina

ako nije SW (driver, malware..) tad je HW uzrok, garancija->servis..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice