Problem sa laptopom dell inspiron 5520

poruka: 5
|
čitano: 1.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam sljedeci problem na laptopu . Laptop ima i7 jezgru ima 6gb rama i ima amd ati radeon 7670m, ali nekim cudom nijednu igru nepoteze fps kak bi trebalo, naime dota 2 uzasno "šteka", cod2 nemoze niti 250 lockat,   koliko sam skuzio problem   je u tome da koristi integriranu grafu a ne ovu koju bi trebao koristit, kako bi se sad to dalo popraviti?

Even a fool knows you can't reach the stars, but that doesn't stop a wiseman from trying.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Instaliras sve drivere za njega sa official stranice te onda u opciji switchable graphics u AMDovim driverima namjestis da se diskretna grafa pali u odredenim igrama.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

JEsam instaliro sve drivere i probo sam u biosima i ista p**** materina , toliko sam zivcan jer mi je neko slago laptopa ... i onda sve izjebe

Even a fool knows you can't reach the stars, but that doesn't stop a wiseman from trying.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom dell inspiron 5520
4nt3ftw kaže...

JEsam instaliro sve drivere i probo sam u biosima i ista p**** materina , toliko sam zivcan jer mi je neko slago laptopa ... i onda sve izjebe

Ma kakav BIOS majko mila..

Desni klik na desktop, moras imat opciju Switchable Graphics. U nju udes, pronades mu put do exe-a igre za koju zelis i stavis High Performance mod.

Ako te opcije nemas kad kliknes desni klik na desktop, nemas potreban driver.

As simple as that.

clock2much
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa laptopom dell inspiron 5520

http://postimage.org/image/w92hq7e7h/full/ evo ovak imam nema tu nikakav exe niti nist, a cijelo vrijeme laptop koristi integriranu grafu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice