Dakle imam sljedeci problem na laptopu . Laptop ima i7 jezgru ima 6gb rama i ima amd ati radeon 7670m, ali nekim cudom nijednu igru nepoteze fps kak bi trebalo, naime dota 2 uzasno "šteka", cod2 nemoze niti 250 lockat, koliko sam skuzio problem je u tome da koristi integriranu grafu a ne ovu koju bi trebao koristit, kako bi se sad to dalo popraviti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliras sve drivere za njega sa official stranice te onda u opciji switchable graphics u AMDovim driverima namjestis da se diskretna grafa pali u odredenim igrama.
JEsam instaliro sve drivere i probo sam u biosima i ista p**** materina , toliko sam zivcan jer mi je neko slago laptopa ... i onda sve izjebe
JEsam instaliro sve drivere i probo sam u biosima i ista p**** materina , toliko sam zivcan jer mi je neko slago laptopa ... i onda sve izjebe
Ma kakav BIOS majko mila..
Desni klik na desktop, moras imat opciju Switchable Graphics. U nju udes, pronades mu put do exe-a igre za koju zelis i stavis High Performance mod.
Ako te opcije nemas kad kliknes desni klik na desktop, nemas potreban driver.
As simple as that.
http://postimage.org/image/w92hq7e7h/full/ evo ovak imam nema tu nikakav exe niti nist, a cijelo vrijeme laptop koristi integriranu grafu