Problem sam LAN driver

poruka: 20
|
čitano: 4.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sam LAN driver

Ovako, radio sam novi sistem na kompijuteru windows XP SP3 ... imam matricnu plocu asus P5P800.... medjutim  imam problem sa instacijom LAN modema za internet da se odma razumimo nije integrisani LAN od matricne ploce on ne radi pa je ubacen ovaj  modem

D-link DFE-530TX Fast ethernet adapter (revC) PCI.... ja sam na netu nasao drivere za ovaj modem i instairao i u device menageru mi je pored ovog modema nema upitnika onog zutog koji pokazije da fali driveri nego je prepoznat ovaj modem ali pored toga je zuti uzvicnik, tako d aja u svakom slucaju nemam interneta ... nego tamo pise "This device cannot start (code10) ... jel moze pomoc molim vas oko ove stvari jel se prvi put susrecem  s ovom vrstom problema .... dali je problem sa driverom ? mozda nisam pravi instaliro ili je problem u necemu drugom..

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sam LAN driver

Ako je modem nov zamijeni ga.

Pozdrav!

14 godina
neaktivan
Problem sam LAN driver

Odi u Control Panel > System > Device mananger i obriši karticu iz liste. Isključi računalo i otvori kučište. Trebat ćeš izvaditi karticu. Nakon toga ponovo upali i pričekaj da se Windows upali (ali ne vraćaj karticu). Nakon toga ugasi, pa vrati karticu, te ponovo upali. Nakon toga Windows bi trebao sam pronaći drivere, ali ako ne, ti ih installiraj sa CD-a koji si dobio u kutij sa modemom.

Probaj ovo. Nisam 100% siguran da će raditi, ali vrijedi probati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 13:53 (TheGh0st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Ako je modem nov zamijeni ga.

Pozdrav!

Ma nije modem nov ... modem je vec radio normalno prije nogo sam ja formatiro komp... kad sam ponovo podigo windows pojavio se problem ...

15 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Odi u Control Panel > System > Device mananger i obriši karticu iz liste. Isključi računalo i otvori kučište. Trebat ćeš izvaditi karticu. Nakon toga ponovo upali i pričekaj da se Windows upali (ali ne vraćaj karticu). Nakon toga ugasi, pa vrati karticu, te ponovo upali. Nakon toga Windows bi trebao sam pronaći drivere, ali ako ne, ti ih installiraj sa CD-a koji si dobio u kutij sa modemom.

Probaj ovo. Nisam 100% siguran da će raditi, ali vrijedi probati.

ovo cu da pokusam pa ako uspijem javim vam ... pozzz

15 godina
neaktivan

Probo ovo al ne ide .... u svakom slucaju hvala .... imal jos neku ideju kako da ovo rijesimo ?

15 godina
neaktivan
Problem sam LAN driver

Evo mene opet malo sam naporan al eto da mi je da ovo napravim  .... formatiro sam komp. opet i podigo opet sistem jer sam mislio da mi se onaj uzvicnik pojavio iz razloga sto sam vise drivera instaliro za taj modem i instaliro sam sad samo jedan driver (koji sam pronaso na net-u jer nemam cd od drivera koji dodju uz modem ) medjutim opet ista situacija instaliro je modem al opet mi se pojavio onaj zuti uzvicnik... ljudi pomagajte isfrustiran sam :)

0 0 hvala 0
15 godina

LINK

Jesi probao ove drivere. Ako ne skini zadnji s liste.

btw imaš gumb hvala, pritisni ga onima koji su ti pomogli

16 godina
neaktivan

A jesi li isključio u bios-u LAN od matične?

15 godina
neaktivan

Probo sam ovaj zadnji al kad idem na autoran i instal drive nista se ne desava jednostavno ne reaguje ... nece da krene instalacija drivera....

15 godina
neaktivan

Da iskljucen je u biosu LAN od matricne !

15 godina
adogr22 kaže...

Probo sam ovaj zadnji al kad idem na autoran i instal drive nista se ne desava jednostavno ne reaguje ... nece da krene instalacija drivera....

Idi u device manager, desni klik na karticu i onda na update driver. Kad te pita odakle da instalira odaberi ovaj folder što si skinio.

15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
adogr22 kaže...

Idi u device manager, desni klik na karticu i onda na update driver. Kad te pita odakle da instalira odaberi ovaj folder što si skinio.

Odradio sam ovo.... pokupio je drivere al mi opet javio onaj problem s onim uzvicnikom pored modema, tako sa nemam ineterneta jos uvijek... znaci instalirao je drivere al mi opet ima taj problem

15 godina
Problem sam LAN driver

A da probaš s driver sweeper-om očistiti stare drivere i onda instalirati, ne pada mi ništa drugo na pamet.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

A da probaš s driver sweeper-om očistiti stare drivere i onda instalirati, ne pada mi ništa drugo na pamet.

Ma nece ici ni ovo u svakom slucaju hvala na pomoci tebi ... valjda neko drugi bude pomogo....

14 godina
neaktivan
Problem sa driver

Trebam hitno driver za 

mati na plo a ibm intel fru pn 02r4084 ,HVALA

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sam LAN driver

1. Izvadi mrežnu karticu (modem) iz računara

2. Vrati system na početno stanje kad si ga instalirao (system restore)

3. Instaliraj driver što je bradonja_85 ti postavio, ako imaš CD od te kartice još bolje, instaliraj sa njega

4. Vrati mrežnu karticu

ovo bi trebalo da radi, ako ne probaj promjeniti utor za karticu, ubaci u neki drugi.

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
memo_nn kaže...

1. Izvadi mrežnu karticu (modem) iz računara

2. Vrati system na početno stanje kad si ga instalirao (system restore)

3. Instaliraj driver što je bradonja_85 ti postavio, ako imaš CD od te kartice još bolje, instaliraj sa njega

4. Vrati mrežnu karticu

ovo bi trebalo da radi, ako ne probaj promjeniti utor za karticu, ubaci u neki drugi.

Odradio sam kako si mi reko samo sto nisam mogo da idem system restore jer mi je i poslije toga ostajo onaj stari driver tako da sam ponovo formatiro komp. pa podigo sistem... samo sto nisam mogo prvo instalirati drivere posto kod ovoga drivera sto je bradonja_85 preporucio ne radi autorun , nego sam ubacio modem pa na device menageru pokupio ove drivere sto je bradonja_85 preporucio,znaci samo sam obrno redoslijed tvojih uputa prvo 4. pa onda 3. i pokupio drivere al mi se opet pojavio onaj zuti uzvicnik i javlja "this device cannot start (code 10)" kad udjem na modem u device menageru... potom sam uradio ovo sto si reko promijenio utor za karticu i upalio komp. usao na device menager kad  tamo javlja da ne prepoznaje opet karticu i ponovio update diver i pokuso pokupit opet one drivere sto je bradonja predolozio i zanimljivo sad nece da ih prepozna dakle ne pokupi drivere... zasto to sad samo sam promjenio utor a nece da instalira drivere koje sam mogo instalirati na drugom utoru .... Zanimljvo ???

15 godina
neaktivan
Problem sam LAN driver

Hvala svima na pomoci posebno bradonja_85 , problem sam rijesio tako sto sam kupio novu mreznu karticu ..... pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sam LAN driver
zdravo...moj problem je ...kada upalim računalo pojavi mi se na programskoj traci u desnom kutu ikonica i piše : upravljački program je blokiran zbog problema sa kompaktibilnošću (nešto... TAGES SA?)???
trajni link

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice