Problem sa HP Pavilion dv5

poruka: 7
|
čitano: 4.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci navest cu sve sto sam uradio, pa ako mi neko moze pomoci bio bi zahvalan. Nadam se da sam potrefio board, jer ne znam u cemu je problem. Dakle ima sam problema sa hladjenjem na ovom laptopu. Otvorio sam ga, skroz, ocistio hladnjenje, sve vratio nazad. I nakon toga laptop je uredno radio, al je malo zafrkavao ekran. Ono kao slika se smanji i to. Ostavio sam ga par dana, i onda ponovo pokusao, ali poslije toga nije se htio ni upaliti. Samo blicnu gore dugmici pored power dugmica, i nista se ne desava. Pokusao vise puta ga upaliti ali bezuspjesno. Sve je ostalo na tome. Ako je neko imao slican problem, pa rijesio ga molio bi za pomoc. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa HP Pavilion dv5
elharakimm kaže...

Znaci navest cu sve sto sam uradio, pa ako mi neko moze pomoci bio bi zahvalan. Nadam se da sam potrefio board, jer ne znam u cemu je problem. Dakle ima sam problema sa hladjenjem na ovom laptopu. Otvorio sam ga, skroz, ocistio hladnjenje, sve vratio nazad. I nakon toga laptop je uredno radio, al je malo zafrkavao ekran. Ono kao slika se smanji i to. Ostavio sam ga par dana, i onda ponovo pokusao, ali poslije toga nije se htio ni upaliti. Samo blicnu gore dugmici pored power dugmica, i nista se ne desava. Pokusao vise puta ga upaliti ali bezuspjesno. Sve je ostalo na tome. Ako je neko imao slican problem, pa rijesio ga molio bi za pomoc. Hvala

jesi probao upaliti laptop bez baterije, samo na punjaču?

13 godina
neaktivan

Jesam, probao sam sve sto sam nasao na netu, kao moguca rjesenja.

13 godina
neaktivan

Slićan problem sam ja imao na DV6 2110 uglavnom, jesi ili vratio termopad na GPU procesor?

Ako je sve kako treba i opet nema slike probaj:

Ako ni to ne pomaže... nemoj se mućit... pravac smeće nema spasa

0 0 hvala 0
14 godina

Odnesi na servis, možda oni mogu nešto srediti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne isplati se popravak, meni su u servisu tražili za zamjenu tipke (N) 500kn + radni sat. Kolka bi onda tek cijena bila zamjene GPU chipa?

Cijela maticna u mojem slučaju dođe 500€ bez ugradnje i bez postarine...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
elharakimm kaže...

Jesam, probao sam sve sto sam nasao na netu, kao moguca rjesenja.

HP koristi lampice za napajanje i ostalo kao troubleshoot sistem.

Sad bubam na pamet primjer: " power svijetli crveno i wireless plavo - neispravan RAM"

Teinformacije možeš naći na njihovim stranicama za svaki model, tako da pokušaj pretražiti njihove baze po part numberu svojeg laptopa(obično je odmah kraj serijskog broja P/N:xxxxxx) da nađeš service manual za taj part number i u njemu maš tablicu tih LED-ica pa češ znati točno o čemu se radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice