Problem s grafičkom 6850

poruka: 5
|
čitano: 651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom 6850

Ovako, brat je igro war thunder na nikakvoj spec rezoluciji 1680x1050 i kaže da mu se usred igranja prepolovio ekran, lijevo je otišlo na desno i orbnuto. Nije mene bilo pa je probavao resetirati par puta i uć u igricu ali nije mogo. Poslije i sada cijelo vrijeme se uopće ne loada ništa nakon welcome, a kod biranja korisnika su crte po ekranu. Poslije welcome kad se "kao izloada" je crni ili svijetlo plavi ekran kako kada. U safe modeu sam ali mi većina programa osim device managera ne prepoznaje grafičku, e sad da li je to kraj ili ne ? Negdje sam pročitao da je taj 3d dio na grafi otišao, a pošto je safe mode 2d(?) i dalje mogu radit u njemu. Inače ventilator na grafi se dalje vrti

Grafa je hd 6850 sapphire

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s grafičkom 6850

Za početak izvadi grafičku, očisti ju, vrati u komp i probaj ponovo.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem s grafičkom 6850

Također i memoriju izvadi iz slota i ispuši od prašine.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom 6850

Sve sam to napravio ali ne vidim kakve veze može imati malo prašine s ne podizanjem desktopa i crtama po ekranu. Zanima me jel ovo sve znači da je kartica gotova ako nije u garanciji više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s grafičkom 6850

Na kartici nema vidljivih oštečenja (npr napuhani kondenzatori, tragovi paleži, ...)?

Probaj bootati neki LiveOS, npr neki Linux pa vidi hoće li tamo raditi normalno.

To ti je kako bi isključio mogućnost da je u pitanju problem s windowsima, driverima i ostalim softverom.

Jesi u mogućnosti probati karticu u drugom računalu ili neku drugu u tom? Najbolje bi bilo probati obje varijante.

Twitter: @191x7
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice