pozdrav svima na ovom forumu jutros upalim komp idem instalirat cod7 i nece mi citac da se otvori a ni ona lampica ne blica kad palim komp sve je ukljucito dali je odradio svoje ili šta 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvori kućište( na svoju odgovornost, jer mozda izgubis besplatnu analizu kvara ) i pogledaj jeli spojen kabel( vjerovatno se ištekao pošto ne gori lampica )...
hvala na odgovoru uštekan je kabal sve je dobro ali opet ne radi
Onda neznam, jedino to može biti.
Imaš li Serial ATA ili ATA kabel?
Uzmi iglicu, imas rupu kod dugmeta za citac, pritisni probaj otvorit, pa potom zatvorit citac, moguce da ti rikno mehanizam za otvaranje (nadaj se da je to) ukoliko nije izgleda da ti je DVD otiso na vjecna lovista.
Ma ako mu je to onda je sritan, ja svog nekad otvaram lupanjem pošto zaglavi, ali meni se ćini da nije do toga nego da je riknia posto mu lampica ne svitli...
a pazi ovo stavim napajanje od 400w i radi citac cudno zar ne
a pazi ovo stavim napajanje od 400w i radi citac cudno zar ne
Nije cudno, slabo ti napajanje i ne vuce dovoljno struje tako da neke komponente ostaju zakinute strujom.
Hahahahah...
Onda jesi pokusao ( kod onog 1. napajanja ) spojiti na drugi kabel?
A može biti da nema struje...dovoljno!
fora je u tome što na 500w ne radi a na 40w radi ?
Mislia si reci 400W, a ne 40W...
Ovo mi zvuci stvarno ludo pa neman pojma, jesi pokuša ovo što san ti reka?
fora je u tome što na 500w ne radi a na 40w radi ?
Nije ništa čudno a utikač kojim ide na hdd vjerovatno pukao žice pa ne dobiva napone. Ja sam takve napojne popravljao.
sve provjerio uzmem iz bratovog kompa napajanje od 400w a svoje od 500w izvadim samo dok instaliram cod7