Problem sa dizanjem računala iz "sleep"a :)

poruka: 3
|
čitano: 745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa dizanjem računala iz "sleep"a :)

Znači imam taj problem da kad mi računalo uđe u power saving, odnosno kad uđe u sleep, nemogu više dignuti sistem nego moram i po par puta resetirati komp.

Privremeno rješenje je to da sam isključio opciju gašenja kompa nakon 15 min (ugasi mi se samo monitor),

ima li neko trajno rješenje?? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:51 (pinelynx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa dizanjem računala iz "sleep"a :)

Imam isti problem ! Ne znam do čega je, koristim sleep od prvoga dana od kasd sam instalirao OS(Win7 x64) i normalno je radio . Problem se pojavio prije cca. 2 tjedna i od tada računalo ne želi izaći iz sleep-a, te nemogu isključiti komp pomoću power ili restart gumba već moram opaliti prekidač iza na napajanju  {#} 

13 godina
neaktivan
Re: Problem sa dizanjem računala iz "sleep"a :)
Master Z kaže...

Imam isti problem ! Ne znam do čega je, koristim sleep od prvoga dana od kasd sam instalirao OS(Win7 x64) i normalno je radio . Problem se pojavio prije cca. 2 tjedna i od tada računalo ne želi izaći iz sleep-a, te nemogu isključiti komp pomoću power ili restart gumba već moram opaliti prekidač iza na napajanju {#} 

da ista fora.. samo ja odkako sam instalirao windowse to mi se događa.. i to se dešava i sa win7 i sa win8 {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice