Problem pri bootanju Windows 7 DVDa

poruka: 4
|
čitano: 1.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako, tatina kolegica mi je ostavila komp da formatiram disk i očistim ga(tip koji je instalirao Windowse ih je stavio na particiju od 25GB pa nema više ni 3kB slobodno i programi se nece instalirati čak ni na D particiju, a koristile su ga 2 cure od 12 i 8 god bez AV programa pa možete misliti i stanje s virusima). Kako su se odmah dizali Windowsi, čak i kada je DVD bio unutra i 1. u boot priorityu, bootao sam gparted i njime sam sve formatirao, no sada dolazi problem. Kada ubacim Windows DVD(orginal sedmica, piratska sedmica i piratski XP sam probao) kaže mi "Insert proper boot device and reboot or press any key" te se nikako neće bootati. Probao sam i sa externim DVD driveom, vratio sam postavke u BIOSu, očistio CMOS...

A ono što me najviše čudi je to što Ubuntu, gparted i Hirens boot CD boota savršeno(drugo nisam probavao).

Ne znam točnu konfiguraciju, ali CPU je neki Pentum D, MBO je ASUS P5KPL, GPU je nVidia 9600GT i ima 4GB kingston DDR2 RAMa(to je još jedan problem, bilo je unutra 2x1GB i sada su kupili tih 2x2GB, a kada su zajedno unutra baca Memory error(beepovi))

Ovo mi je prilično hitno, s obzirom da komp nije moj

Hvala!

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako imaš usb stick od 4GB prebaci instalaciju na njega pomoću win to flash programa.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Re: Problem pri bootanju Windows 7 DVDa
maks-rs kaže...

Ako imaš usb stick od 4GB prebaci instalaciju na njega pomoću win to flash programa.

To sam i mislio...

Will do

16 godina
Radi! Nikad nisam imao toliko problema s kompom....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice