Preporuka grafičke

poruka: 12
|
čitano: 1.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Preporuka grafičke

Pozdrav... imam trenutno

Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz
8192MB RAM
AMD Radeon HD 6800 Series (6850)
Corsair CX Series, 500Watt, 80%

igra se Fallout 4 i dosta mi trza na low spec na otvorenome...

pa me zanima dal se isplati upgrade na:

GIGABYTE GF GTX 960, 4GB GDDR5? oko 2000kn je pa da ne bacam novce...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Preporuka grafičke

Morao bi zamijeniti i CPU jer je to stari dualac sa HTom. Koja ploča?

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina

Isplati ti se ali i prvom prilikom prodaj i3 i kupi i5.

9 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Morao bi zamijeniti i CPU jer je to stari dualac sa HTom. Koja ploča?

Neki ASROCK... nebrem sad pogledati...

12 godina

Imam ja tu grafu, koju sam uzeo nakon 7850 i sigurno je 50% jača. U odnosu na tvoju razlika će se osjetit još više.

Al' nemoj očekivat da će ti Fallout 4 raditi na 60FPSa 1080p Ultra. Ipak je jedno 10-20% preslaba za to.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 10:44 (DeniZg).
9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Imam ja tu grafu, koju sam uzeo nakon 7850 i sigurno je 50% jača. U odnosu na tvoju razlika će se osjetit još više.

Al' nemoj očekivat da će ti Fallout 4 raditi na 60FPSa 1080p Ultra. Ipak je jedno 10-20% preslaba za to.

super. thanks... ma nije mi bitna tolko rezolucija ili ultra settings, al da mi ne trza. mogu ja i na 800x600 rezoluciji ako treba :)

ova trenutna grafa je ok, novi witcher radi super (medium spec) ali ne trza, a ovaj Fallout4 je baš neki lag-y. možda stave uskoro neki patch...

12 godina
F4usT kaže...
DeniZg kaže...

super. thanks... ma nije mi bitna tolko rezolucija ili ultra settings, al da mi ne trza. mogu ja i na 800x600 rezoluciji ako treba :)

ova trenutna grafa je ok, novi witcher radi super (medium spec) ali ne trza, a ovaj Fallout4 je baš neki lag-y. možda stave uskoro neki patch...

Trzanje može biti i zbog premalo RAMa, starog HDDa i sl.

Možda ne moraš grafičku mijenjati.

PSN - DeniZg80
16 godina
Preporuka grafičke

Čini mi se da govore da je Fallout 4 za sada neoptimiziran, ali to će se promijeniti sa zakrpama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Preporuka grafičke

imam 8giga rama, i sad sam stavil ssd 120... ako ništ drugo, loadanje levela je brže.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Preporuka grafičke

evo uzel sam GTX 960, 4GB... javim dojmove kroz par dana.

nadam se da bude ok i da me bude držala sljedećih pet godina :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Dobra je to grafička. Eto, još jedino u dogledno vrijeme uzmeš i5 procesor ako možeš i imati ćeš odlično računalo za igre pri FHD rezoluciji i u većini slučajeva visokim, pa i u nekim igrama najvišim postavkama. Ali naravno ne i za 2 ili više godina. Onda ćeš se vjerojatno morati zadovoljiti sa srednjim grafičkim postavkama u budućim hitovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 15:52 (Izzy).
9 godina
neaktivan
Preporuka grafičke

evo stigla GTX 960... imam samo tri riječi da je opišem "fap, fap, fap" ... fallout 4 ultra settings best buy!

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice