Pozdrav. Radi se o laptopu Asus Aspire 4920. Svi koji imaju Aspire sigurno znaju za tzv. "Easy Lounch Buttons" koji se konfiguriraju s pripadajućim softverom "Launch Manager". Problem je što su ti gumbovi puno osjetljivi. Jedno od tih gumbova je za e-mail. Pritiskom na taj gumb se otvara defaultni e-mail program. U mom slučaju je to Outlook Express (inače na laptopu vrtim win xp sp 2). Stvar je u tome što lagani pritisak bilo gdje BLIZU gumba otvara outlook express. Nekad i jači pritisak na touchpad otvara Outlook express. Čak i ako NAGNEM (!!!) laptop, podiže se Outlook Express! Ako ugasim Launch Manager pa čak i ako ga deinstaliram, OPET mi se podiže Outlook Express. Taj jedan gumb od četiri "Easy Launch" gumbova se aktivira čak i kada ga ne pritisnem. Kada sam ponovno instalirao Launch Manager, doskočio sam problemu tako što sam za gumb "e-mail" postavio sam Launch Manager program - obzirom on već radi u pozadini i ne izbacuje nikakav prozor kada ga se zove. Na ovaj mi način ne starta Outlook Express, već program koji već radi. Mislim pak da je ovo samo privremeno rješenje i na neki sam način ovisan o glupom Launch Manager programu. Najradije bih ga se riješio, i svih tih "Easy Lounch" gumbova, ali ne mogu. Kao što sam rekao, čak i kad deinstaliram Lounch Managera (on je neka vrsta drivera za te buttonse), pokreće mi se Outlook Express kao defaultni e-mail program. Možda je stvar kod touchpada, možda je nešto drugo, molim da mi netko proba odgonentut gdje bi mogao biti kvar na laptopu. Puno hvala.
PS: Na slici su plavom obilježena četiri gumba, crvenom e-mail gumb, a zelenom bojom obilježene su zone pritiskom na koje se podiže program koji je definiran za e-mail gumb, ili default e-mail program onda kada je Launch Manager ugašen ili deinstaliran.