Pozdrav ekipo, danas kad sam upalio računalo nije bilo slike. Promijenio sam utore na grafulji (koristim DVI) i onda je došla slika, ali tek kad sam upisao lozinku na slijepo i prijavio se u windows. Ni onda nije radilo kak spada jer nema miša na ekranu, a ako stisnem windows tipku na tipkovnici ništa se ne događa. Kad mičem miš po alatnoj traci vide se one animacije prijelaza po ikonama, klikom na ikonu opet ništa. Prije svega sam pomislio da je pregorilo napajanje jer već mjesec dana radi bez ventilatora (vidi ovdje zbog čega). Onda sam probao s drugom grafičkom (7300GT) i s njom radi sve normalno. Sad me zanima dal je stvarno problem s grafom i ako je problem u grafi dal je pregorila zbog napajanja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ak ti radi s drugom grafom onda znas di je bio problem(gpu:), a da bi se uvijerio 101% odneses grafu koja napola radi kod frenda i probas...
smrdi na grafulju, da je napajanje neispravno ili nešto drugo niti sa 7300 nebi imao slike, čak i da je tvoja predpostavljam gt570 iz "moj pc" ispravna full, a da napajanje nevalja ili nevalja koji vod nebi imao slike uopće
to sa ventom nema veze, jer ionako to napajanje radi bez problema, pogotovo ako ono tipa sam dok uđeš u windowse, to je ionako nikakav stres za grafu niti za napajanje
jesi probao safe boot?
smrdi na grafulju, da je napajanje neispravno ili nešto drugo niti sa 7300 nebi imao slike, čak i da je tvoja predpostavljam gt570 iz "moj pc" ispravna full, a da napajanje nevalja ili nevalja koji vod nebi imao slike uopće
to sa ventom nema veze, jer ionako to napajanje radi bez problema, pogotovo ako ono tipa sam dok uđeš u windowse, to je ionako nikakav stres za grafu niti za napajanje
jesi probao safe boot?
Sa GTX570 ne mogu probat safe boot jer uopće ne prikazuje bootanje Windowsa, a bez slike ne znam ući u safe boot. Ako na to misliš.
Probao sam grafičku kod frenda, ali se dešava isti problem. Jel se isplati slati u servis grafu ako nemam garancije?
Probao sam grafičku kod frenda, ali se dešava isti problem. Jel se isplati slati u servis grafu ako nemam garancije?
Isplati, tada ćeš biti 100% siguran da je u njoj problem.
Kakve su šanse da se to popravi?
Nažalost, bojim se da nikakve.
Pečnica i te fore?
Pečenje uvijek može upaliti, upitna je trajnost rješenja i relativna, ali vrijedi probati s njom.
Reballing grafičkog čipa je isto opcija, koliko je isplativa, stvarno neznam...