Power Line 650W problem

poruka: 7
|
čitano: 3.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Power Line 650W problem moguci udar groma

Jutros sam ustekao produzni kabel u zid. I stisnio salter od produzne letve. I bum nesto lupi u napojnoj, i zasmrdih u pc odmah. Istekao sam iz struje odmah. I neznam sto cu sada dali mi je samo napojna otisla ili jos nesto izvadio sam napojnu ali nemam nikakvu jacu da probam pc dali mi radi sve ostalo. Neznam sto bih moglo biti bas pazim ovih dana kako je nevrijeme stalno istekeam pc iz struje.Jucer nisam palio pc uopce,a prekjucer se pukao grom blizu ali tada sam ja sjedio za pc i nista mu nije bilo ja ga ugasio i istekao iz struje odmah poslje par sati upalio i sve ok je radilo. Probao sam upaliti napojnu direktno na zeleno crni kabel i nece da radi.Sto mislite sto bih moglo biti dali je samo napojna ili je nesto vise?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Power Line 650W problem

Pošto je napajanje nekvalitetno moguče da su ti Hard diskovi otišli mema...Pošto pretpostavljam da napajanje nema prenaponske zaštite..da je tu bio np Enermax samo bi on umro..Probaj sa drugim napajanjem.

|AMD Phenom x2 550 @ x4 3.1GHZ|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Power Line 650W problem moguci udar groma
B_O_J_A kaže...

Jutros sam ustekao produzni kabel u zid. I stisnio salter od produzne letve. I bum nesto lupi u napojnoj, i zasmrdih u pc odmah. Istekao sam iz struje odmah. I neznam sto cu sada dali mi je samo napojna otisla ili jos nesto izvadio sam napojnu ali nemam nikakvu jacu da probam pc dali mi radi sve ostalo. Neznam sto bih moglo biti bas pazim ovih dana kako je nevrijeme stalno istekeam pc iz struje.Jucer nisam palio pc uopce,a prekjucer se pukao grom blizu ali tada sam ja sjedio za pc i nista mu nije bilo ja ga ugasio i istekao iz struje odmah poslje par sati upalio i sve ok je radilo. Probao sam upaliti napojnu direktno na zeleno crni kabel i nece da radi.Sto mislite sto bih moglo biti dali je samo napojna ili je nesto vise?

To napajanje ti je obicno smeče, treba ti nekaj kvalitetnije a ovo baci kroz prozor i ne kupuje više neprovjereni šrot visoke nazivne snage a iznutra je totalna 0 od kvalitete.{#}

Kaj je otišlo tesko je reč, vjerojatno napajanje kaj drugo reci di moš kupovat u kojem dučanu da ti preporucimo neko novo kvalitetnije napajanje i onda bude ok valjda.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
Power Line 650W problem
I koje mi onda mozete preporuciti napajanje za konfu u profilu. Da nije preskupo. I dali mi mozete reci zbog cega je ono vjerovatno otislo? Ne kvaliteta ili jos neato?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Power Line 650W problem

Da ne otvaram novu temu mozete li mi reci ja imam za grafu onaj nastavak sto treba ukljuciti u graficku iz napajanja al kod mene je nastavak iz molexa u 6-pin konektor e sad iz tog konektora izlazi 2 molexa jel trebam oba spojiti na 2 molexa ili samo jedan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 18:49 (Archy).

0 0 hvala 0
15 godina
Power Line 650W problem

Ja bih osobno isao na XFX Core 80+ 450W.

Neka te ne zbunjuje to što ima 450w jer  isporučuje više nego to tvoje no name 650w ,  u krajnjem slucaju ima i sve moguće zaštite tako i prenaponsku.

Za tvoju konfu je to definitvno best buy.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 18:52 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Power Line 650W problem
Archy kaže...

Da ne otvaram novu temu mozete li mi reci ja imam za grafu onaj nastavak sto treba ukljuciti u graficku iz napajanja al kod mene je nastavak iz molexa u 6-pin konektor e sad iz tog konektora izlazi 2 molexa jel trebam oba spojiti na 2 molexa ili samo jedan?

Oba molexa, mislim da u savkom imas 3pina (inace je 4...), tako da moras spojiti oba dva kako bi bilo 2x3pin=6pin.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice