Ej ja imam sličan problem i nisam siguran što da radim. Naime kad upalim kompač pojavi mi se da su windowsi pronašli neku grešku jer prošli put nisam ispravno ugasio kompač (nestalo struje!). Probao sam ući u safe mode ali i tamo se restarta. Koji mu je k....?
Ej ja imam sličan problem i nisam siguran što da radim. Naime kad upalim kompač pojavi mi se da su windowsi pronašli neku grešku jer prošli put nisam ispravno ugasio kompač (nestalo struje!). Probao sam ući u safe mode ali i tamo se restarta. Koji mu je k....?
Ovaj moj problem mi se javljao više puta i prije sam ga uspio sanirati a problem je bio u driverima za matičnu. Tvoj problem je najvjerovatnije u driverima. Vidio sam da imaš dvije verzije drivera, što ne bi trebao. Znači, prvo jednostavno obriši staru verziju a ako ni tada ne funkcionira obriši i novu i ponovno instaliraj novu verziju i to bi trebalo biti to.
da, ali ja sam imao problema samo sa Far cyom, ali ne i sa ostalim igrama. izbrisat ću stare pa ću vidjeti.
da, ali ja sam imao problema samo sa Far cyom, ali ne i sa ostalim igrama. izbrisat ću stare pa ću vidjeti.
sa ove stranice http://www.omegadrivers.net/archive.php koje da drivere skinem? ima ih više za nVIDIA kartice? ja koristim 9800 GT.
Moj brat je imao isti problem,svako malo PC bi mu se restartao,ima x1650PRO i pretpostavljao je da je problem sa driverima pa je probao instalirat 100 verzija i nije pomagalo,OS je jednom u 2 tjedna dizao ispočetka i tako 2 mjeseca,opet sve po starome,onda je posumnjao na RAM ( ima 1x1GB i 1x512MB pločice unutra) ali memtest je vrtio bez greske.a onda je slucajno probao bez ove plocice od 512MB i sve radi odlicno bez nje (iako je prosla mem test bez problema!).
pozdrav,imam problem sa resetiranjem kompa,naime ovo sam otkrio nakon sto sam stavio jos jedan hdd i jos 1gb memorije,slucajno sam pritisnuo tipku da mi se otvori opticki citac i kad je izasao napola komp se resetirao,probao sam opet otvoriti jer mi je bilo sumnjivo da se zbog toga resetira,ali on se resetirao...molim pomoc
meni se komp isto restartiro.problem je kod rama jedan ti nevalja.čupaj rtame i instaliraj windows.a onda memtest da vidiš koji ti nevalja
nekuzis stvar,on meni radi odlicno dok god ne otvorim optiku,nakon toga se resetira par puta tokom rada i onda opet sve bude u redu do sljedecg otvaranja,to nije cesto ali ako trebam na neki dvd nesto stavit postaje iritantno
nekuzis stvar,on meni radi odlicno dok god ne otvorim optiku,nakon toga se resetira par puta tokom rada i onda opet sve bude u redu do sljedecg otvaranja,to nije cesto ali ako trebam na neki dvd nesto stavit postaje iritantno
Master/slave podešenja na HDD-ovima i optici ?
provjerit cu...inace imam 2 hdd-a znam da je jedan master ovaj stariji i slabiji,a ovaj novi je slave,a za optiku cu v idjet jer nisam obracao paznju pa cu javit
optika mi je pod slave
optika mi je pod slave
a dal je nešto drugo spojeno kao master na tom kablu?
iz optike izalzi samo jedan kabel koji se spaja u ide utor,a hard diskovi su pod su sa satom spojeni,ali ako te zanima jedan hard je master
pa ako ti je optika jedina na tom ide kablu onda stavi master ili makni jumper...
EDIT: ako su ti diskovi preko sata spojeni nemogu bit master ili slave...
bios cita kao da su ide,ali su sata...
EDIT:mogu ubacit slike biosa i maticne ako hoces
bios cita kao da su ide,ali su sata...jel kuzis
ma nije bitno to sad...jesi napravio kaj sam rekao?
kako cu to napraviti?
kako cu to napraviti?
pa premjesti jumper...
Pozdrav...
evo kolega mi ima slican problem samo sa laptopom...najme nedavno je instaliro windowse ponovno, i nakon 3 dana komp mu se poceo restartat svaki put kada ga upali....nemoze nista , stalno se restarta...ako nego zna uzrok problema...
neka provjeri ram
Pozdrav...
evo kolega mi ima slican problem samo sa laptopom...najme nedavno je instaliro windowse ponovno, i nakon 3 dana komp mu se poceo restartat svaki put kada ga upali....nemoze nista , stalno se restarta...ako nego zna uzrok problema...
Ne kužim, kolega kupio laptop a resetira mu se komp??? Malo više detalja o restartanju bi bilo od velike pomoći. Npr. dokle podiže OS, koji laptop je u pitanju itd. Pa se čujemo.