PC Problem

poruka: 13
|
čitano: 1.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
pc probl.

U pocetku mi se sam poceo restartovati nakon nekih 30 minuta i to vrijeme se smanjivalo,znalo se desavat i kad ga upalim da se nakon 2 sekunde restartuje sam.Ali sada,kad ga upalim,ugasi se nakon 2 sekunde.Neki su govorili da je rijec o hladnjacima,neki da je otisla napojna pa bi zamolio nekog ko konretno zna o cemu je problem da se izjasni.Hvala unaprijed.

I na 2. PC-u nakon sto ugasim kompjuter on se sam upali nakon nekih 4-5 sekundi,tako da ga ne mogu normalno iskljucit osim ako ga ne ugasim na prekidacu..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: pc probl.
kiger12 kaže...

U pocetku mi se sam poceo restartovati nakon nekih 30 minuta i to vrijeme se smanjivalo,znalo se desavat i kad ga upalim da se nakon 2 sekunde restartuje sam.Ali sada,kad ga upalim,ugasi se nakon 2 sekunde.Neki su govorili da je rijec o hladnjacima,neki da je otisla napojna pa bi zamolio nekog ko konretno zna o cemu je problem da se izjasni.Hvala unaprijed.

I na 2. PC-u nakon sto ugasim kompjuter on se sam upali nakon nekih 4-5 sekundi,tako da ga ne mogu normalno iskljucit osim ako ga ne ugasim na prekidacu..

Evo jedan glup:

Jesi ti ikako čistio prvi PC?!

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
PC Problem

Jesam,cistio sam ga,al zadnjih nekoliko mjeseci mi je otvoreno kuciste bilo..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PC Problem
kiger12 kaže...

Jesam,cistio sam ga,al zadnjih nekoliko mjeseci mi je otvoreno kuciste bilo..

hmm...dobro ispuši svu prašinu iz njega..i pogledaj temperaturu..

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
PC Problem

Na ovom 2 PCu pod ovim ugasiš ga, jel misliš na Stand by (sleep u slučaju viste ili 7) ili baš shut down?

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Na ovom 2 PCu pod ovim ugasiš ga, jel misliš na Stand by (sleep u slučaju viste ili 7) ili baš shut down?

Staa?

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
IMVK kaže...
Valentin17 kaže...

Staa?

Kad ga gasiš jel klikaš na shut down ili na stand by koji neki još zovu sleep?

Valentin
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
IMVK kaže...
Valentin17 kaže...

Staa?

Ti pitas za moj PC ili??

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
IMVK kaže...
Valentin17 kaže...
IMVK kaže...
Valentin17 kaže...

Staa?

Ti pitas za moj PC ili??

Postavil sam pitanje autoru teme, ne tebi.

Valentin
13 godina
neaktivan
PC Problem

poz svima novi sam ovdje imam problema s kompom na koje nikako nemog odgonetnut a tos sljedeci

1 kad sam kreno igrat neku igru desavalo mi se sljedece zamrzne ekran pa ponovo pokrene i tako 2-3 puta pasam drajvere promjeno od graficke

2 ondaj mi poceo pojavljivat nesto u tipu gravicka se ne odaziva na vreme na poziv drajvera i ope sam izmjenio drajvere

3 a sad mi zasteka na kojih 20 sekundi i dalje radi al kad sam pokreno nfs pro stret ekran mi poplavio i moro sam resetirat komp tako da nemam vise ideja ako mi ko moze pomoc biob mu jako zahvalan

joka1983

0 0 hvala 0
14 godina
joka1983 kaže...

poz svima novi sam ovdje imam problema s kompom na koje nikako nemog odgonetnut a tos sljedeci

1 kad sam kreno igrat neku igru desavalo mi se sljedece zamrzne ekran pa ponovo pokrene i tako 2-3 puta pasam drajvere promjeno od graficke

2 ondaj mi poceo pojavljivat nesto u tipu gravicka se ne odaziva na vreme na poziv drajvera i ope sam izmjenio drajvere

3 a sad mi zasteka na kojih 20 sekundi i dalje radi al kad sam pokreno nfs pro stret ekran mi poplavio i moro sam resetirat komp tako da nemam vise ideja ako mi ko moze pomoc biob mu jako zahvalan

Možda da probaš posudit od nekoga grafičku pa probat s njom.

EDIT: E daj popuni moj pc rubriku.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 21:59 (Valentin17).
13 godina
neaktivan
joka1983 kaže...

Koja je graficka?

Ja mislim da je crkla!

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Kako god,i jedno i drugo..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice