Ne prepoznaje USB memoriju

poruka: 13
|
čitano: 2.776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz

Počeo mi se javljati jedan jako neobičan problem. Ploča mi ne više prepoznaje USB memorije (pokušao više različitih), dok prepoznaje ostale USB uređaje (miš, tipkovnica)..

Inače sam testirao s linuxom i tamo sve šljaka.  Pokušao sam update drivera ali ne prolazi... Inače je Win 7 Ultimate, 64 bit, u BIOSU su sve opcije za USB enabled..

Molim za pomoć{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:57 (buggie).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Reinstalacija OS-a bi pomogla ali to mi je stvarno zadnja opcija..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bump{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ne prepoznaje USB memoriju

a jesi zamijenio utore misa i tipkovnice (usb) sa usb memorijom?

17 godina
odjavljen

Napravi restore point i onda sa ovim programom obriši sve "Mass storage driver" koje vidiš. Trebalo bi pomoć.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Isti problem , summov prijedlog ne djeluje , šta da radim ? 
P.S moje mišljenje je da je problem u registry keys - jer sam neki dan koristio programe koji uklanjaju ''štetne'' registry unose , pa jel moguće da je program pobriso keys za usb ? 

Nobru
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 16:31 (bruno007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

isti problem na jednom računalu nedavno, srećom bili instalirani wndowsi pred par dana pa sam ih samo reinstalirao, radi dalje normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Refresh teme ? :P Ima li itko prijedlog ? 

Nobru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bilo tkoooo ???? Potrebno mi je rješenje

Nobru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bruno007 kaže...

Bilo tkoooo ???? Potrebno mi je rješenje

Koji windows?

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
neaktivan

Reinstalacija win7 traje 25-40 minuta, drajveri za sistem cca 10, m office 10 min, browser 10 min.

Kad sve saberes dodje te 1h da rijesis taj problem nego da cackas po registry ili Bog zna sta si vec instalirao i to se teze popravlja.

P.S. instalacija win8 traje jos krace ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A imam 7-icu home basic 64-bitna , a imam dosta potrebnog na hard disku pa mi se to kasnije neda reinstalirat pa sam iz tog razloga htio probat preko registrya ili nečeg 

Nobru
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2014 12:03 (bruno007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
buggie kaže...

pozz

Počeo mi se javljati jedan jako neobičan problem. Ploča mi ne više prepoznaje USB memorije (pokušao više različitih), dok prepoznaje ostale USB uređaje (miš, tipkovnica)..

Inače sam testirao s linuxom i tamo sve šljaka.  Pokušao sam update drivera ali ne prolazi... Inače je Win 7 Ultimate, 64 bit, u BIOSU su sve opcije za USB enabled..

Molim za pomoć{#}

Buggie,zamijeni matičnu ploču. Vidi pod Device Managerom prepoznaje li USB stick. Probaj svoju matičnu stavit u drugi kompjuter pa vidi je li sve ispravno. {#}

I am the Living Death.I am coding your hard disk now. Your FAT is destroyed and his copy is only in memory. If you set power off,all your data will be lost. R.I.P DOS!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice