Ne mogu snimati multisession diskove

poruka: 4
|
čitano: 1.912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Problem postoji već duže vrijeme. Ne mogu dosnimavati medije (cd, dvd) koji su snimljeni kao multisession. Isto tako ne mogu brisati rw medije (cd i dvd). Isto mi se dešava na starijem snimaču i na novom. Kako bih provjerio da nije laser oslabio iste snimače sam isprobao na drugom (slabijem) računalu. Obadva snimača su radili ispravno i snimali su multisession i brisali rw medije. Napominjem da sam koristio istu verziju Nera za snimanje na obadva računala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad snimaš multisession, prilikom drugog prženja ti NIKAKO ne možeš izbrisati ono što si spržio u prvom sessionu. Npr. ako već imaš 4 GB na DVD-u, onda možeš samo spržiti još 700 MB, jer je kod običnih optičkih diskova nemoguće brisati već snimljene podatke (izuzev ReWriteable CD/DVD-ova). A kad spržiš tih 700 MB, više nećeš moći doći do tih 4 GB koje si prve snimio (osim možda s IsoBusterom ili sličnim programima). Ne znam koliko ti ovo može pomoći...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 15:54 (betmen).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ne mogu snimati multisession diskove

Ne, nikako, odgovor je išao u potpuno krivom smjeru. Ponavljam: cijelo vrijeme sam spomimnao cd i dvd medije rw i multisession kod obadva, bili samo cdr ili dvdr ili cdrw i dvdrw. Jednostavno prijavi da se disk ne može dosnimavati ili kod rw-ova, da cdrw ili dvdrw nisu rw mediji (kada je brisanie u pitanju). Po svemu sudeći mislim da su u pitanju postavke samih windowsa.

16 godina
odjavljen

Jesi li probao sa nekim drugim programom za prženje?

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice