Problem postoji već duže vrijeme. Ne mogu dosnimavati medije (cd, dvd) koji su snimljeni kao multisession. Isto tako ne mogu brisati rw medije (cd i dvd). Isto mi se dešava na starijem snimaču i na novom. Kako bih provjerio da nije laser oslabio iste snimače sam isprobao na drugom (slabijem) računalu. Obadva snimača su radili ispravno i snimali su multisession i brisali rw medije. Napominjem da sam koristio istu verziju Nera za snimanje na obadva računala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad snimaš multisession, prilikom drugog prženja ti NIKAKO ne možeš izbrisati ono što si spržio u prvom sessionu. Npr. ako već imaš 4 GB na DVD-u, onda možeš samo spržiti još 700 MB, jer je kod običnih optičkih diskova nemoguće brisati već snimljene podatke (izuzev ReWriteable CD/DVD-ova). A kad spržiš tih 700 MB, više nećeš moći doći do tih 4 GB koje si prve snimio (osim možda s IsoBusterom ili sličnim programima). Ne znam koliko ti ovo može pomoći...
Ne, nikako, odgovor je išao u potpuno krivom smjeru. Ponavljam: cijelo vrijeme sam spomimnao cd i dvd medije rw i multisession kod obadva, bili samo cdr ili dvdr ili cdrw i dvdrw. Jednostavno prijavi da se disk ne može dosnimavati ili kod rw-ova, da cdrw ili dvdrw nisu rw mediji (kada je brisanie u pitanju). Po svemu sudeći mislim da su u pitanju postavke samih windowsa.
Jesi li probao sa nekim drugim programom za prženje?