Ne mogu promijenit rezoluciju

poruka: 5
|
čitano: 1.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Dakle windows 10 novo instaliran i ne mogu staviti rezoluciju na full hd, da eliminiram gresku monitora i grafičke isprobao sam ih na drugom računalu i radi sve normalno, grafička je HD3870, probao sam sa više drivera i nakon instalacije drivera piše da nema drivera odnosno ne mogu nikako instalirat driver,a tu ista grafička na indentičnom drugom računalu radi normalno. Jel ima netko nekakvu ideju sta da radim? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ne mogu promijenit rezoluciju
njuskac kaže...

Dakle windows 10 novo instaliran i ne mogu staviti rezoluciju na full hd, da eliminiram gresku monitora i grafičke isprobao sam ih na drugom računalu i radi sve normalno, grafička je HD3870, probao sam sa više drivera i nakon instalacije drivera piše da nema drivera odnosno ne mogu nikako instalirat driver,a tu ista grafička na indentičnom drugom računalu radi normalno. Jel ima netko nekakvu ideju sta da radim? hvala

Imao sam isti problem sa HD4850. Probao sve živo i na kraju sam vratio windows 7 i sve radi normalno. Možda postoji rješenje za desetku, ali ja ga nisam uspio naći.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
13 godina
protjeran

Ako se ne varam minimalna "ofišl" podrska za win10 za Amd graficke krece tek od hd5000 serije, iako vele da driveri za win 8 rade na desetki sad kako ih treba instalirati zguglaj.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pozdrav, možda ti može moje iskustvo pomoći. Ja sam imao sličan problem sa par klijenata sa Windows 10-kom, imao sam takođe problem sa Wireless karticom, čim se odmaknem od rutera on ne vidi nikakvu mrežu, i neće da se poveže, nema šta nisam radio, od flešovanja biosa, mjenjanja kartice, drajvera ništa nisam uspio. E sad, problem kod Windows 10-ke je ta podrška pogotovo kod starijih modela laptopa ili kućišta, pretežno na novim modelima sve radi uredno. Probaj da dozvoliš svom uređaju da odradi sam update koji on traži, ja sam par puta pustio i on je sam podesio karticu i sve je radilo normalno. Iako mi nije jasno kako je to uspjelo, glavno je da radi. Probaj da on sam kad ti ponudi update za sistem da odradi sve šta ima. 

Imao sam čak i jedan model mini laptopa, koji je krio samo donji dio ekrana, izgubi se. Isto sam svašta radio i uspio sam popraviti problem. Često se ljudi zavaravaju, ako je model stariji, pa poslije izađe novi sistem ili nakon nekog vremena odjednom se stvori podrška za sledeći noviji sistem, tu x puta se desi da drajveri ne rade dobro pa kroz neko vrijeme se uradi update ili se nikad i ne uradi.., jako komplikovano. 
Doduše, najiskrenije, ja iz iskustva ti savjetujem, Win7 se pokazao perfektno, kao i nekadašnji WinXP, tako da razmisli, čačkaj pa vidi, ako ne uspiješ javi se na pp. 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne mogu promijenit rezoluciju

-ako driver nije certificiran za w10, win ga ignorira-ne instalira, moraš u 'safe' F7.. dozvoliti instalaciju. Tek tad je driver instaliran. (naravno mora biti odgovarajući, 32-64bit..).

-ali, ne žuriti, treba malo vremena dok win modža sam ne povuče driver.. (ne znaš, nemaš obavijest, ali i to sys radi ispod haube).. provjeriti update/restartati.. za početnika je to sigurniji način nego forsirati možda pogrešnu verziju ili redosljed instalacije (prvo MBO-chipset, pa ostalo..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice