- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sperma
LOL.
Sad uzeo da ocistim kuciste i otvorim napojnu da i nju ocistim kad primjetim ovo bijelo (na slikama). Znal ko sta je ?
Procurili su ti kondenzatori, to ti neće dugo raditi tako.
Moraš mijenjati napajanje, uzmeš si npr. Fortron Hyper 500W/600W i miran si godinama.
sperma
Hahahha
Procurili su ti kondenzatori, to ti neće dugo raditi tako.
Moraš mijenjati napajanje, uzmeš si npr. Fortron Hyper 500W/600W i miran si godinama.
ma to je silikonsko ljepilo!
Mislim da mu ne treba novo napajanje ako ovo radi?!
Ako ti tako kažeš.
A sad da li mu treba novo ovisi koji je model ovoga koje posjeduje, ako je napajanje nekakvalitetno,
već dotrajalo, ja bih ga zamjenio, a kolega kako želi, njegov PC, njegovi novci.
Moram priznati od tebe nisam očekivao ovakav totalno pogrešan odgovor.
Tako je, ljepilo koje se nalazi u svakom napajanju.
Koristi se kod lemljenja da drži komponente na mjestu, a i kasnije služi za mehaničko učvršćivanje.
Moram priznati od tebe nisam očekivao ovakav totalno pogrešan odgovor.
Nikad nisam rekao da znam sve, tu sam da učim, a učim svaki dan i učit ću dok god se bavim tim stvarima, drago mi je
kad mi netko ukaže na pogreške, nažalost u pravome poslu je toga malo, tamo se vesele kad se pogriješi.
Iskreno, meni ovo izgleda kao da je netko netko nogom ljepio ovo, očito je da se radi o nekom jeftinjaku,
s takvim ja nemam posla hvala Bogu, za mene ozbiljno napajanje je ovo na slici ispod, ostalo ne priznajem.
Ovo što si ti napisao ja znam, ali slika i jako neozbiljan posao onoga koji je složio ono gore su me pravarili nažalost.
ps. "oderite" TD na post i to je to.
Evo i na tvojoj slici je sve zalijano smolom
Kad kondići procure ipak je toga puno manje.
Je, slažem se, ipak to izgleda urednije nego ono gore.
Još mi je bilo čudno ovo gore bilo, pomislio da je to nešto novo. Jebga, idiot sam, čisto bijeli elektrolit. Jao meni.
Očito nisi vidio MS napajanja iznutra
Iskreno, nisam se bavio raskapanjem baš, možda jednom ili dva puta.
Ako imam na stolu PC koji ima problem, gledam da to riješim čim prije i vratim PC vlasniku,
ako proradi s mojim rezervnim Seasonicom, ide kupovina novoga i to je to.
Cijenim napajanja kao SuperFlower, Seasonic i smatram da se na napajanju ne štedi, za mene
je EVGA SuperNova 750 G2 (SuperFlower Leadex) normalna kupovima, iako se radi o napajanju od
preko 1000 kn, ispod FSPa Hyper 600W ja ne ugrađujem niti u jedan PC, ma koliko trošio.
Evo gledam CX430 kako se muči sa HD7850 i Phenom II X2 550, +12V mi na multimeru pokazuje
11.6 V dok igram BF4, za mene je taj Corsair za smeće, iako računalo radi narmalno, +5V je na
5.1 V, dok je +3.3V na 3.324V, ovo dvoje je ok, ali ono bitno ne valja.
ps. isprika na off-topicu.
haha, corsair cx430 da se muci?, pa jbte s njim sam vrtio i7 na 5ghz i 7970 na 1200+mhz znalo se ugasiti jedino u heavy benchmarcima, inace je sve radilo savrseno!
haha, corsair cx430 da se muci?, pa jbte s njim sam vrtio i7 na 5ghz i 7970 na 1200+mhz
Taj Corsair je CWT Kinez, nema tu kvalitete.
ps. ovo računalo isto radi ok, sad dokle bude radilo, tko zna.