Napjanje BlackPower 600 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Napjanje BlackPower 600

Pozdrav, imam opet pitanje, odnosi se na stari link, http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/hd-4890/204073.aspx

Dakle, codegen 500w mi je preslabo napajanje za hd4890, te sam našao sad BlackPower 600.Jel možda  znate ako oni lažu sa snagom napajanja, dali će bit dovoljno za hd4890 vapor-x?Iskustva, sve me zanima :D

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
Napjanje BlackPower 600

- Ja to ne bih stavljao, evo odlično napajanje za tebe, još na akciji, FSP Raider 550W, 80+ Silver.

- Pa si miran u slučaju nadogradnje konfiguracije.

- ps. za ovakve upite postoji tema,

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/napajanja-vasu-konfiguraciju-po/51397.aspx

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 11:00 (Valentin17).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Napjanje BlackPower 600

hd4890 vuce 280-ak cistih watt-a pri full loadu. To nije malo. Moja ti je preporuka da se ostavis codegena, black powera, raptoxxa, lc powera, msi-a i ostalih srotexa.

Thermaltake, Zalman, Corsair, Coolermaster, Chieftec, Antec, Enermax, BeQuiet, Tagan, ... to su napajanja koja nisu toliko losa. Ima medju njima boljih i losijih, ali cak i losija medju njima ce nadmasiti ove srotekse koje si ti naveo. Ne znam koji cpu/plocu imas ali 500W napajanje ce biti vise nego dosta.

Takodjer bitna stavka ... tih codgenowih 500w vjerojatno stima, ali ono sto je za grafu neizmjerno vazno je jakost struje na +12V tracnici. Za tvoju karticu moras imati 32A na 12V tracnici.

Codegen ti to ne moze dati. Ima puno kvalitetnih napajanja koja na 500W bez ptoblema daju toliku jakost struje na 12V tako da - proguglaj malo i ne stavljaj krs od napajanja u racunalo. To ti je kao da sipas loz ulje u auto. U startu izadje jeftinije ali kada sje*e hrpu stvari onda je pusiona ...

Ako recenicu pocinjes sa "znači" - automatski smatram da si idiot!
13 godina
neaktivan
Napjanje BlackPower 600

Hvala na odgovorima, zato i pitam.Gledam malo cijene, i sve su tu negdje, a neznam baš neke dobre firme(vidim vi znate), tako da mi vaše mišljenje puno znači.

Sad na codegenu mi radi sve dok ne upalim neku igricu, kad upalim igricu dođe crni ekran, ponekad idu crte i svašta, a vjerujem da je to sve zbog slabog napajanja.

Ukoliko imate nešto od linkova sa cijenama, slobodno mi stavite u post.

Hvala vam na svemu.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Napjanje BlackPower 600
do koliko kn si spreman dati za psu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice