Nadogradnja kompa

poruka: 8
|
čitano: 1.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa

Pozdrav, opis kompjutera se nalazi pod moj kompjuter. Slozen je 2008 godine, jedino je prosle godine mjenjana ploca(otisla pa uzeo najjeftiniju,nisam bio pri parama) i graficka(greskom prodavaca maticne spaljena,pa dobio zamjensku) ( upisano sve novo pod opis kompjutera)
HDD imam jos dodatne njih nisam upisival.

Ono sto mene zanima imate li mozda preporuku za upgrade mozda.Ja sam mislio mozda bi maticna trebala bit bolja (sa sto vise mogucnosti HDD prikljucaka - posto ih imam dosta).Graficka mi se cini da je jos u redu, HDD isto ne bih mjenjao jedino bi mozda razmislio o SSD za win 7. Ram-e isto ne bi diral, 4 mi sasvim ok trenutno....a procesor,iskreno blage nemam......

komp bi se koristil tj koristi se za igrice, za gledanje filmova (spojen na tv - kucno kino (htpc),net.....

budget neki nemam,ali neka bude neke normalne cijene,ne trebam nis ludo (za ono sto bi ako bi trebalo zamjeniti)

pa eto uglavnom to bi bilo to pa slobodno predlozite.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nadogradnja kompa

Komp ti je zasad dobar, netreba nadogradnju još barem godinu dana.Skupljaj novce i tamo negdje na kraju iduće godine se javi da ti slože kolege sa foruma novu konfiguraciju (CPU, MBO, RAM, GPU).

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa

ok sad sam pogledo ti maticnu ...ja bi ti preporucio da uzmes neki cetverojezgreni proc, a grafu ako bas zellis uzet novu ovu tu prodas i kupis na njuskalu ili negdje 6850 naprimnjer ta mi se svida jer je oko 800-900 kuna na njuskalu a ima super performanse.. i onda si opet miran par godina sa time 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa

ok je, samo klokaj procesor malo

Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja kompa
DR1F7R1D63 kaže...

ok je, samo klokaj procesor malo

tesko da ce ga overclockat jer sam imo e8400 i to je vec dovoljno overclockano rade na 3.0 ghz a on je reko da mu trebaju za igre a onda po meni bolje da uzme neki npr q8300 2.5 ghz on je super 

13 godina
Nadogradnja kompa

Koju rezoluciju koristiš za igranje?

Zar ti nije lako prosuditi? Pokreneš Crysis, Battlefield 3 ili neku sličnu igru na Ultra i ako ide onda ti ne treba promjena.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Nadogradnja kompa

Ma nemora clockat procesor niti igrati na ultra, komp mu je dovoljno jak da pokreće sve igre na high.Ja imam sličnu konfiguraciju i pokrećem sve na high bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa

@Damir1908

pa graficku mislim da ne bi da ona jos moze gurat,a sto se tice maticne nju sam  i mislio cak,posto kao sto rekoh morao na brzaka najjeftiniju uzet...

@DR1F7R1D63

sto se tice clockanja i tako toga,to me ne zanima,ne zelim oko toga nis petljatmnek sve radi kak je "prirodno", ali ipak hvala na prijedlogu

Uglavnom sve i igram na high/ultra ...BF3 na ultra ali sve, reza 1680x1050 i zna zastekat. crysis dugo nisam ali kolko znam isao je,ali danas bum isprobao 1 i 2 pa cu vidjet bas kak ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice