MSI r6850 garancija-HITNO

poruka: 8
|
čitano: 1.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Bok,

zamolio bih moderatore da ne brišu ili zaključavaju temu jer mi hitno treba pomoć.

Jutros mi je crkla navedena kartica koja ima garanciju do ponedjeljka.

Kutiju i garanciju imam, al nemam račun. Znam da to nije problem al se razmišljam da karticu pošaljem direktno dobavljaču pa me zanima dal u tom slučaju treba račun?

Ako oni dobiju karticu poslije ponedjeljka hoće li mi priznat garanciju?

I kakva je procedura prilikom slanja komponente na reklamaciju kod dobavljača, dal trebam napisat nešto na paketu, trebam li opisati kvar i sl.?

Zvao sam popodne Protis, tamo je kupljena kartica, i rekli su mi da pošaljem njima uz kratki opis kvara, al ja bih htio malo ubrzati stvari i poslat dirketno dobavljaču.

Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: MSI r6850 garancija-HITNO
bradonja_85 kaže...

Bok,

zamolio bih moderatore da ne brišu ili zaključavaju temu jer mi hitno treba pomoć.

Kutiju i garanciju imam, al nemam račun. Znam da to nije problem al se razmišljam da karticu pošaljem direktno dobavljaču pa me zanima dal u tom slučaju treba račun?

I kakva je procedura prilikom slanja komponente na reklamaciju kod dobavljača, dal trebam napisat nešto na paketu, trebam li opisati kvar i sl.?

Zvao sam popodne Protis, tamo je kupljena kartica, i rekli su mi da pošaljem njima uz kratki opis kvara, al ja bih htio malo ubrzati stvari i poslat dirketno dobavljaču.

Ako grafa dođe do njih u roku garancije, priznat će, to ti je malo problem, ali ako ne možeš ju odnjet, plati poštaru da ju dostave isti dan ili drugi dan tako da ju dobiju na vrijeme, a po kodu na kutiji oni lako nađu do kada grafa ima garanciju.

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
15 godina

Ma platit ću više samo da dostave do ponedjeljka, mislim da s tim neću imat problem.

Samo me sad muči ovo s račun i dobavljačom, odnosno dal je potreban ako šaljem direkt njima...i kakva je procedura ako šaljem dobavljaču.

Ako čita netko ko je slao karticu dobavljaču na reklamaciju molim da se uključi u temu :)

15 godina

Ako je garancija važila do ponedjeljka, kako je planiraš ostvariti? Prošle su 3 godine. Nisi imao sreće.

Pogrješka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 16:04 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Ako je garancija važila do ponedjeljka, kako je planiraš ostvariti? Prošle su 3 godine. Nisi imao sreće.

Ne čitaš s razumjevanjem :)

Napisao sam da ima garanciju do ponedjeljka, ne da je imala garanciju do pon...znači do 17.2.

I stara je 2 god.

14 godina
bradonja_85 kaže...

Bok,

-krivo skuzio post {#}

Ako sam ti pomogao opali TD!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 23:39 (FuzzyBrain).
15 godina
bradonja_85 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Napisao sam da ima garanciju do ponedjeljka, ne da je imala garanciju do pon...znači do 17.2.

I stara je 2 god.

Aha, krivo shvatio, moja isprika{#}.

Ipak, ako ima garanciju do 17.02.2014., znači da je kupljena 17.02.2011. jer MSI ima 36mj. jamstva za većinu svojih stvari. Kako 2 godine?

Anyway, ne brini za reklamaciju, vjerojatno ćeš dobiti MSI HD7850 1GB u zamjenu ili nešto slično.

15 godina
Caesar et Brutus kaže...
bradonja_85 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

I stara je 2 god.

Aha, krivo shvatio, moja isprika{#}.

Ipak, ako ima garanciju do 17.02.2014., znači da je kupljena 17.02.2011. jer MSI ima 36mj. jamstva za većinu svojih stvari. Kako 2 godine?

Anyway, ne brini za reklamaciju, vjerojatno ćeš dobiti MSI HD7850 1GB u zamjenu ili nešto slično.

2. godine, ne znam kako, ali je.

Nadam se da neće zafrkavati jer sam skidao hladnjak da bi stavio drugi. Nema nikakve naljepnice na šarafima al se vide tragovi ljepila na vram-u gdje su bili pasivci zaljepljeni.

Sve sam poskidao i očistio koliko sam mogo, vratio oriđiđi hladnjak i poslao u trgovinu. Sad ćemo vidit šta bude :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice