Bok svima, evo nakon uzaludnih pokušaja na svim drugim forumima i servisa i dalje imam isti problem sa računalom pa se nadam da če mi netko ovdje moči pomoči...
Komponente računala sam kupio u linksu prije nepunih 6 mjeseci a komponente su:
AMD PHENOM II X4 970 Black Box
Gainward GTX 460 GS 2GB
G-Skill 2x4 GB (1600 mHz)
ASrock 870 Extreme 3
Western Digital 500 Gb
CX Corsair 600W
I sada ovako prvih 2-3 mjeseca računalo je radilo sasvim normlano da bi mi se dogodilo da monitor padne na standby, nakon toga kada bih upalio računalo pošto ga moram ručno ugasiti windows se digne i cim ukucam Password da uđem na desktop dogodi se ista stvar monitor se samo prebaci na stanby ali i dalje čujem zvuk windowsa dok se upali a slike nema...
Moja prva pomisao je bila neispravna grafička kartica, odvezao sam ju u links i nakon 2 dana testiranja dobio sam ju nazad i ona je ispravna, nakon toga odvezao sam cijelo računalo.
Oni su došli do zaključka da je neispravan RAM i Matična ploča i nakon 2 tjedna su mi vratili računalo sa novim komponentama, međutim čim sam došao doma spojio računalo, instaliro windowse, drivere nakon 20 minuta igranja dogodila mi se ista identična stvar... monitor na standbay i nemogu ništa... Nakon toga sam mjenjao windows probao sam sa Win 7 ultimate 64 bit i Win 7 Profesional 64 bit i događa se ista stvar... Molim vas ako netko zna neka pomogne jel gubim zdrav razum...