Mikrofon zujanje

poruka: 5
|
čitano: 3.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mikrofon zujanje

Pozdrav svima! Imam problem s mikrofonom. Kada recordam gameplay, ili zvuk stalno imam nekakvo zujanje, i to dok maknem s audacity programom, kvaliteta skroz padne. Želim riješiti ovaj problem što prije. I mislim da ima veze sa strujom, molim ako je netko imao isti takav problem i riješio ga je, neka mi pomogne, hvala unaprijed :). 

Evo recordao sam primjerak u audacity programu da sami za sebe čujete.

Edit: Koristio sam zvučnu na poleđini matične i sad koristim USB zvučnu, na obje je isti problem tako da nije do toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 11:24 (iAvenger).

0 0 hvala 0
12 godina
Mikrofon zujanje

ovako ja sam imao slican problem dok sam isao snimat! Ovako ustanovilo se da je stvar u losoj struji koju imam! (tj uzemljenje) to mi je kolega objasnjavao!
Rijesio sam problem da sam kupio adapter za masu (msm da sam ga platio 7 kn) nebitno! Kad sam vidio da sve radi odma sam uzeo za sve uređaje koje spajam u struju!

Kresimir
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Mikrofon zujanje
keki kaže...

ovako ja sam imao slican problem dok sam isao snimat! Ovako ustanovilo se da je stvar u losoj struji koju imam! (tj uzemljenje) to mi je kolega objasnjavao!
Rijesio sam problem da sam kupio adapter za masu (msm da sam ga platio 7 kn) nebitno! Kad sam vidio da sve radi odma sam uzeo za sve uređaje koje spajam u struju!

Imaš neki link od webshopa ili točno ime predmeta koji moram kupiti?

12 godina
protjeran
keki kaže...

kolega moze koji link ili par rijeci o tome cudu za 7kn, jel to rijesava i zujanje iz zvucnika i sl.??kak to uopce izgleda?{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina

nikad čuo za takvo nešto jedino kaj mi pada na pamet je ovo...klik

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice