Logitech z506 ne radi 5.1

poruka: 9
|
čitano: 2.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav imam Logitech Z506 i nikako ne mogu namjestiti da mi radi svih 6 zvucnika odnosno 5.1 sistem. Zna li itko u cemo u je problem i kako to rijesiti?

Unaprijed hvala,

LP!

Pozdrav BUGovci!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To spajaš na integriranu zvučnu karticu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Logitech z506 ne radi 5.1

Tako je na integriranu. Maticna Asrock 970 Pro3 R2.0

Trebao bi uzeti jos posebnu zvucnu?

Pozdrav BUGovci!
14 godina

Ne trebaš nikakvu posebnu zvučnu, matična ti je kompatibilna i za 7.1 sustav. Stavi Realtekove drivere, instaliraj i u Control panel/Sound se poigraj postavkama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ajde mi molim te pojasni kako će slušat muziku, dobar dio igara igrat, dosta filmova gledat ?

Jedino će imat speaker fill ali to mu kao da ni nema 3 zvučnika.

Na XP je radilo zvuk na svih 5 zvučnika a ovdje rade samo prednja dva a ostali su speaker fill

Treba mu ili xfi zvučna ili muljator aplikacije kao dekoder

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kad sam imao takve zvučnike spojeni su bili na integriranu i sve se čulo kako treba. Što su onda ovi dodatni konektori, za ukras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pročitaj post još jednom

btw: zašt imaš onda asus zvučnu i te genius a ne 5.1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gle, kad sam imao 5.1 na integriranoj sve je zvučalo kako treba, kao 5.1 sustav. Zadnji lijevi se čuo kao zadnji lijevi, zadnji desni kao zadnji desni..... Prodao sam zvučnike jer sam ih malo koristio a i zbog rasporeda sobe koji mi nije bio bog zna što pa sam uzeo radije 2.1 sustav a kasnije i dodatnu zvučnu jer sam htio iz zvučnika izvući maksimum od zvuka što integrirana naravno ne može. Znači ono što sam čuo od integrirane je samo varka i nije pravi surround i integrirana zvučna je samo kao simulator 5.1/7.1 sustava? Ako je tako onda jako dobro to simulira. Šteta što nemam neke 5.1 pa da isprobam na ovoj Asus zvučnoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Je, zato sam ja kupio zvučnu.

Prosurfaj malo forumom.. masu istih problema.. integrirana zvučna može dat zvuk na svih 5 zvučnika samo ako igra ili film ima dekoder ili ako ubaciš dll u winamp pa ti daje zvuk al ga uništi

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice