Kompjuter se ne pokreće nakon igranja

poruka: 20
|
čitano: 2.700
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IMAM PROBLEM Moram ga hitno resiti

E ovako ... Igrao sam Igru na kompu,odjednom komp se poceo cudno ponasati,mis je prestao reagovati i tastatura takodje.

Kada sam ga restartovao nije mogao vise da se pokrene ,

dodje do maticne ploce i tu prestane reagovati na bilo kakvu komandu ... molim vas ako moze kakva informacija kako bi mogao taj problem rijesiti . jer imam stvarno vazne podatke u njega koje moram odraditi ...

Iznenađen

Vuk

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam te u potpunosti razumio. Jel ti se Windowsi bootaju ili ne? Dokle dođe? Možda je matična u pitanju.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

može bit svašta,teško je to ovako reć.....za početak npr. probaj skinit bateriju sa matične na 10-ak minuta ,prekontroliraj kablove od harda itd itd

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IMAM PROBLEM Moram ga hitno resiti

kada upalim comp,on krene da ga bootira i dodje do nekog trenutka,i onda stane ne reaguje nista ... imam 2 opcije "press Tab to switch post" i "press delto change bios" nesto tako ... i tu mi stane i nece dalje ... jednostavno ne znam sta je ...da mi je sistem pao ne verujem jer bi mogao da ga bootuje

Vuk
17 godina

Napravi ovo što ti je kolega gore rekao. Ako ne upali morat ćeš nove Windowse stavljati.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
funkymaniac kaže...

može bit svašta,teško je to ovako reć.....za početak npr. probaj skinit bateriju sa matične na 10-ak minuta ,prekontroliraj kablove od harda itd itd

Gde se nalazi baterija tacno na maticnoj ploci posto se ja ne razumem u unutrasnjem dijelu kompijutera

Vuk
16 godina
neaktivan
gojkomilutinmicko kaže...
funkymaniac kaže...

Gde se nalazi baterija tacno na maticnoj ploci posto se ja ne razumem u unutrasnjem dijelu kompijutera

skini bočnu stranicu i vidit češ je odmah,okrugla izgleda ka baterija za sat ali puno veća i pazi da šta ne oštetiš na matičnoj

16 godina
neaktivan

e ovako izvadio sam bateriju ... cekacu desetak do petnaestak minuta ... Zatim cu vam javiti da li je problem resen ... Hvala vam na brzim odgovorima

Vuk
16 godina
neaktivan

e ovako izvadio sam bateriju ... cekacu desetak do petnaestak minuta ... Zatim cu vam javiti da li je problem resen ... Hvala vam na brzim odgovorima

ne zaboravi prekontrolirat kablove jer to zna bit dosta čest problem

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 21:07 (funkymaniac).
16 godina
neaktivan

ne ovo nije rijesilo problem ... da li ima jos neka solucija da se ovo nekako resi jer ako reinstaliram windows svi podaci koji mi trebaju bice pobrisani ....a mnogo su vazni !

Vuk
16 godina
neaktivan

iskreno teško je bilo šta reć ovako,stvarno može bit svašta .jesi li proba radit repair windowsa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kompjuter se ne pokreće nakon igranja

Ok hvala... Pokusacu da probam da izvadim bateriju i opet cu proveriti kablove ...A sto se tice repair windowsa ne mogu da udjem tu jer mi se komp zamrzne kada ga upalim... krene i odma se zamrzne .

Vuk
16 godina
neaktivan

Ok hvala... Pokusacu da probam da izvadim bateriju i opet cu proveriti kablove ...A sto se tice repair windowsa ne mogu da udjem tu jer mi se komp zamrzne kada ga upalim... krene i odma se zamrzne .

a jel možeš uć u bios

16 godina
neaktivan

Ne... Nemogu

Vuk
16 godina
neaktivan

Nevjerujem da če ti reinastalacija OS-a pomoći oko toga jer očito problem nije u hardu ako matična ne reagira!

Kako bi došao do važnih podataka koji su ti na Hardu, samo stavi hard u drugi komp ili matičnu i učitaj od tamo...

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislin da je onda hardware u pitanju.probaj se poigrat malo sa radnon memorijon i grafičkon a podaci ako ti tribaju najbolje skini hdd i uštekaj ga u neki drugi komp ako imaš tu mogućnost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ovo znaci da mi je PC pukao?

Vuk
16 godina
neaktivan

nebi te tia plašit ali čini se.ako imaš nekog ko se kuži neka ti to malo pogleda pošto ti kažeš da se baš ne razumiš.najbolji način za saznat šta je riknilo bi bia isprobavat komponentu po komponentu na drugom kompu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim da su ti zaboravili reć da isključiš komp iz struje prije skidanja baterije, inače ti je to uzalud...

To doubt, to discredit !!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Vidim da su ti zaboravili reć da isključiš komp iz struje prije skidanja baterije, inače ti je to uzalud...

hvala ,zaboravih napomenut

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice