Komp mi se svaki put ugasi u igri zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 2.806
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Komp mi se svaki put ugasi u igri

Pozdrav forumasima,

Imam problem, dakle sve je uredu dok ne uđem u neku igricu, npr. u cod mw3, nakon nekih desetak minuta igre se monitor ugasi te zvuk pocne stekati i moram resetirat kompjuter, ista stvar kod Minecrafta, uglavnom sve igrice.. Molio bih vas da mi pomognete, ne znam sta da radim stvarno.. Ako netko zna o cemu je rijec zapravo ? Hvala !

U vezi kompa: http://www.zaslike.com/files/beko6ak5zhliairm7eq.jp

hw monitor: http://www.zaslike.com/files/7cdknpq3csua7fnktyqp.jpg ( ja se ne razumijem u to ali procito sam i eto usliko sam, nadam se da nesto pomaze)

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko rama imaš?

Nemam potpisa :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Komp mi se svaki put ugasi u igri

3 gb

17 godina
odjavljen

Meni vuce na to da ta 'graficka' nema adekvatno hladnjenje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 2:51 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Napajanje, defektna graficka...pregrijavanje procesora, osteceni kondenzatori na maticnoj...sve su to moguci uzroci tvog problema...prvo za pocetak provijeri napajanje i oscilacije napona makar everestom....dali ti kakavu vecu buku stvaraju hladnjaci kad pocnes igrat igrice i prije tog smrzavanja...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam tako imo problem da otvorim dirt 2 i zasteka i zvuk odjednom lagg napravi i ugasi se tj restarta... je da mi je maticna bila u defektu ali nakon windowsa na novo sve se skroz rijesilo..ako ti nije problem stavi windows na novo ja mislim da ce ti to pomoc barem je meni p.s. ako ti se monitor ugasi , ima nekih problema da tako ko ti ljudi igraju igre a njima se samo ekran ugasi a igra i zvuk se normalno cuje .. dosad u svim slucajevima je bilo da je maticna u defektu bila .. nadam se da sam pomogo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 1:02 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može ti bit do matične...meni je isto tako bilo.bilo je par napuhnutih kondenzatora i riješio sam taj problem.sad je sve u redu

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cod4gamer kaže...

može ti bit do matične...meni je isto tako bilo.bilo je par napuhnutih kondenzatora i riješio sam taj problem.sad je sve u redu

meni to liči na pregrijavanje hard-a jer 54 stupnja je previše inače do 50 stupnjeva bi trebalo bit a sve iznad je previše

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan

Ne vjerujem da je temperatura HDD-a problem, prema slici koju si priložio temperature procesora su u redu, ako je konfa novija kondenzatori bi trebali biti O.K. ako su pak kondenzatori napuhani odmah ih zamijeniti!

Pogledaj u BIOS-u da nisi ondje promijenio maksimalne temperature pri kojima se računalo gasi, u BIOS-u svakako preporučujem da učitaš defaultne postavke, imaš li na nivou OS-a neki software za regulaciju temperature, možda on gasi računalo, ako nije ništa od navedenog (ISKLJUČIVO NA VLASTITU ODGOVORNOST!) otvori stranicu kučišta i vizualnim pregledom utvrdi da računalo nije puno prašine i zbog toga nema adekvatno hlađenje.

Ako nije ništa od navedenog (neznam koliko imaš potrebnog zananja npr. jesi li već rastavljao računalo, nemoj ovo shvatiti da te podcjenjujem ali biti stručan u nekoliko stvari je velik uspjeh!) u pitanju je pregrijavanje neke komponente ili neki termalni senzor pa je onda mudrije odnjeti komp poznaniku - stručnjaku ili u servis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 6:15 (Hardwhelper!!!).
17 godina
neaktivan
Kolegaee kaže...

Pozdrav forumasima,

Imam problem, dakle sve je uredu dok ne uđem u neku igricu, npr. u cod mw3, nakon nekih desetak minuta igre se monitor ugasi te zvuk pocne stekati i moram resetirat kompjuter, ista stvar kod Minecrafta, uglavnom sve igrice.. Molio bih vas da mi pomognete, ne znam sta da radim stvarno.. Ako netko zna o cemu je rijec zapravo ? Hvala !

U vezi kompa: http://www.zaslike.com/files/beko6ak5zhliairm7eq.jp

hw monitor: http://www.zaslike.com/files/7cdknpq3csua7fnktyqp.jpg ( ja se ne razumijem u to ali procito sam i eto usliko sam, nadam se da nesto pomaze)

Hvala

Ako nisi strucan i upoznat sa instalacijom drivera itd....javi mi se pa ti preko timewiewera updejtam drivere pa probaj...moze i to bit problem...pozz

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
protjeran

Vjerujem da je grafa kriva, driveri možda ali vjerojatno neadekvatno hlađenje ili rikla grafa

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice