Komp se ne može upaliti

poruka: 6
|
čitano: 892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp se ne može upaliti

Pretpostavljam već da je napajanje, imam ono Corsairovo, cw serija 450..

Ali za svaki slučaj da pitam. Radilo je sve normalno do neki dan kada je stvarno počeo jako bučiti, uobičajen zvuk ali dosta glasniji.

Onda se unatoč tome što sve radi dosta dobro, bez štekanja i upozorenja, samo isključio. Kao da je iskopčan.

USB radi, dakle matična nije. Pretpostavljam da nisu ni CPU ni grafička, može jedino biti napajanje, ali i HDD? Mislim, ne znam..

Konfiguracija je 3.2 AMD X2, Sapphire 6850, 2 GB 1333, za matičnu ne znam točno ali odgovara ovoj konfi

Inače, što mi uzrokuje takvu buku i trebam li se brinuti za to?

Mogu li prelaskom na slabiji/manje zahtjevan OS dobiti na brzini i kvaliteti rada na kompu? Imam Windows 7 Professional, samo taj sam imao za instalirati

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Komp se ne može upaliti

Brže! nek mi netko odgovori

15 godina
Komp se ne može upaliti

Probaj s drugim napajanjem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam garanciju na ovo, pa ako mi ga zamijene opet ću na to koliko ide da ide. Osim ako ne mislite da će mi činiti štetu komponentama to napajanje.

13 godina
Komp se ne može upaliti

Jel ga možeš upaliti? Ako možeš, pregledaj temperature HWMonitorom jer mislim da ti se neka komponenta pregrijava pa ventilatori jače vrte te dolazi do buke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trenutno ne mogu. Buka ne mora biti vezana uz napajanje?

Ali da, čim zamijenim napajanje, očistit ću kućište i pregledat temperature. Samo ne znam zaš se pregrijava, konfa je i predobra za igre koje vrtim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2012 13:33 (thevisitor1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice