Pozdrav
evo radi se o kompjuteru od mog brata....radi se o asrock 785gm-s3 matičnoj sa athlon II x2 250 procesorom, 4GB dd3 i radeon hd 4850 grafom....problem se počeo javljati nakon što je stavio grafu u komp....dakle prilikom paljenja kompjuter zastane na onom prvom zaslonu sa slikom gdje piše koju tipku treba stisnuti za ulazak u bios, instant flash, odrediti boot device, itd...dakle prva slika koja se pojavljuje nakon paljenja....na njoj zastane i ne događa se ništa i moram prisilno ugasiti komp i upaliti ili resetirati.....i tako nakon x puta na kraju komp uspije upaliti......nekada upali od prve, a nekada radi takve probleme pa me zanima ako netko zna u ćemu bi mogao biti problem
inaće, ja sam nadogradio bios na zadnju verziju i problem je ostao....također matična nema displej preko kojega pokazuje u ćemu bi bio problem, niti speaker bipne kada se dogodi taj problem.......provjeravao sam i temperature i proc se u idle drži na oko 42°C (u loadu oko 52) a grafa oko 50° (65 u loadu)....to jesu malo visoke temperature ali mislim da nisu kritične
eto ako netko ima neku ideju u ćemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan da mi kaže