Koju memoriju kupiti

poruka: 5
|
čitano: 1.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju memoriju kupiti

trebao bi malu pomoć, imam 2x 512, 2x256 mb DDR DRAM FREQUENCY 167.4 MHz memorije na ABIT kn8 matičnoj ploči, pa me zanima dali mogu na tu matičnu staviti DDR2 ili DDR3 memoriju od koliko megaherca znam da može najviše 8 gigabajta ali neznam koje memorije DDR2 ILI DDR3  i od koliko megaherca, imam u planu staviti oko 4 gige a neznam koje memorije ! CPU AMD Athlon 3800 plus !! hvala unaprijed Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 16:33 (crodiler).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koju memoriju kupiti

jok!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju memoriju kupiti
koliko ja znam,još nisu izmislili ploču koja će primati ddr i ddr3 memoriju. malo uguglaj spec te svoje ploče pa ćeš vidjeti koji ram prima,a ne pisati ovdje ovakve..gl.
17 godina
odjavljen
robisierra92 kaže...
koliko ja znam,još nisu izmislili ploču koja će primati ddr i ddr3 memoriju. malo uguglaj spec te svoje ploče pa ćeš vidjeti koji ram prima,a ne pisati ovdje ovakve..gl.

pa dobro nemoj tako, covjek ne zna pa pita

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
robisierra92 kaže...

pa dobro nemoj tako, covjek ne zna pa pita

Mi se ponekad zaletimo, pa mislimo da su svi na forumu prilično informirani što se tiče informatike, ali nije uvijek tako.

Eto kolega miješa DDR kao kruške i jabuke, ali nije on kriv. To ga vjerojatno do sada nije ni zanimalo.

Moja poruka je da se obrati nekom legi koji se malo više kuži u to i da ništa sam ne poduzima, a ako tom legi baš i ne bude sve jasno oko RAM-ova (latencije, frekvencije, uparivanje u dual i.t.d.) neka pregleda teme u forumu i sigurno će naći odgovore od samih osnova do owerclocka memorija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice