...xd....---kordy--- meni bar proc ne stoji u ormaru.....!!!
Intel Pentium Dual Core E2220, 2.4 Ghz problem
- poruka: 59
- |
- čitano: 9.584
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
aha
...xd....---kordy--- meni bar proc ne stoji u ormaru.....!!!
moj bar nije hladan............!!!!!!!!!!!!
proc mi nije u ormaru, debili, u ladici je
steta, njegov barem ak nis drugo hladi sobu. barem za nekej sluzi
da bar ja imam komponente viška...neiskorištene !!!?
LOL LOL,ovo je već daleko od teme, kaj niste vi tu da mi pomognete a ne da me jeb..... u glavu?
pa pokusali pomoc ali ti odbijas,(valjda zato kaj si skrt)
hahahahahahahahahahahahaha.........................on je je glumil u plautovoj komediji škrtac....xd xd xd...!!!
ako će mi pomoć da dam proc nekom tko je spržio sve komponente u mjesec dana onda ja tu nemam kaj radit
Odi tamo di si kupio proc i ponesi komp i reci im da ti proc doma skuplja prasinu i neka ga ugrade tako da radiako ne radit zeli cekic je uvijek pri ruci
ja nisam ta osoba...možda benko...zbog njega u luž*** nestaje povremeno struje...xd
Ako sam sve dobro shvatio, CPU ti stoji u ladici i lijen si odjnijeti kantu do servisa da ti ga oni srede?
XD
ako će mi pomoć da dam proc nekom tko je spržio sve komponente u mjesec dana onda ja tu nemam kaj radit
Sve sam to probao,imam 1x1gb Kingmax 400 mhz i 1x1 gb TakeMs 400 mhz, ali sam do prije mjesec-dva imao Kingmaxovu gigu ram-a i isto nije radilo,
ne znam da li je moguće nešto kaj sam vidio na net-u: matična podržava taj proc, ali je ipak malo (puno) starija, jer je E2220 najnoviji i najjač intelov DUAL CORE procesor.
Svugdje susrećem intelov pentium dual core 1.8 ghz sa mojom matičnom i sve savršeno radi....................stvarno ne znam kaj bi napravio, ak ništa drugo, prodajem proc i kupujem hard!!!
ako ne znaš razliku između intel dual core procesora i core 2 duo onda nemaš tu kaj radit............LOL LOL
Jesi pogledao ovaj popis: http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775i65G&s=775
Postoje verzije te ploče 1.0 i 2.0, možda je stvar u tome.
ako ne znaš razliku između intel dual core procesora i core 2 duo onda nemaš tu kaj radit............LOL LOL
napisao sam DUAL CORE a to bi trebalo značit Pentium
dual core znaci dvije jezgre, pentium znaci pentium... core 2 duo je dual core zato sta ima dvije jezgre...
kad već ne znate pa da vam objasnim..........
Intel ima dvije serije dvojezgrenih procesora.
1.)INTEL PENTIUM DUAL CORE
2.)INTEL CORE 2 DUO
-pentium dual core procesori su slabiji (u mom slučaju E2220-najjači od serije pentium dual core procesora), i oni nemaju više od 1 mb cache memorije
-core 2 duo procesori su puno jači i po taktu i po cache memoriji
a tu je onda ksnije i još quad serija i ostali četverojezgreni procesori..........
2.)INTEL CORE 2 DUO
-pentium dual core procesori su slabiji (u mom slučaju E2220-najjači od serije pentium dual core procesora), i oni nemaju više od 1 mb cache memorije
a tu je onda ksnije i još quad serija i ostali četverojezgreni procesori..........
2) Istaknuta je snaga samo jedne jezgre (npr. E8500 --> 3, 16 , ondosno snaga obje jezgre je 6, 22)
2.)INTEL CORE 2 DUO
2) Istaknuta je snaga samo jedne jezgre (npr. E8500 --> 3, 16 , ondosno snaga obje jezgre je 6, 22)
2.)INTEL CORE 2 DUO
Nije isto "Dual Core" i "Core 2 Duo" !!!!
Objasnih gore razliku.
Kordy ima pravo! on je dobro rekao...njega ne treba ispravljat
nisu isti procesori Core 2 Duo i Pentium Dual Core...
Superbeast je malo "fulao" jer E8500 nije najjači Dual Core proc, već najjači Core 2 Duo proc !