Hdmi zvuk

poruka: 6
|
čitano: 2.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hdmi zvuk

ovako postavio sam win 7 i nemogu dobiti zvuk sa kompa na lcd tv .Lcd tv koji sluzi ujedno i kao monitor spojen je sa kompom hdmi kablom,sliku prikazuje uredno.zvuk mi radi na zvucnicima koji su ustekani u komp.ta kombinacija znaci obicni monitor+lcd tv kao monitor na windows xp-u je radio bez problema.

kako da rijesim ovaj problem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hdmi zvuk

Dali si u međuvremenu sredio problem sa zvukom na HDMI-u, jer sam imao sličan problem?!

15 godina
Hdmi zvuk

imam jedan poblem ... tv mi je spojen hdmi kablom s graficke gtx 275 (nebitno) i prilikom slasanja pjesama s you tuba, zvuk mi se malo malo pojacava i stisava ... u cem je poblem?? tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hdmi zvuk

Prebaci na tabu Playback devices (desna tipka na ikoni zvučnika dole kod sata :) )da bude defoltna grafička (ATI ili Nvidia) kao playback device, a ne zvučna kartica od kompa i trebalo bi sve ti raditi ok.

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hdmi zvuk

Ja  imam  isto  lagani  problemčić  sa  HDMI  izlazom  iz  grafe...

Instalirao sam si u komo Nvidiu 8400gs čisto da mogu gledati filmove, prije toga sam   imao  instaliranu  Ati  grafičku  3650.  Uredno  sam  deinstalirao  ati  drivere  i  nakon  toga  stavio  nvidiu  i  instalirao  njezine  driver  međutim  nemam  zvuk  preko  hdmia  možda  mi  je  kabel

otišao  jer  u  cotrol  panelu  sam  sve  namjestio  PSu  i  tamo  kao  imam  signal  al  zvuk  ne  izlazi  na  tv!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hdmi zvuk
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Prebaci na tabu Playback devices (desna tipka na ikoni zvučnika dole kod sata :) )da bude defoltna grafička (ATI ili Nvidia) kao playback device, a ne zvučna kartica od kompa i trebalo bi sve ti raditi ok.

pa tako mi je i namjesteno al nula bodova ... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice