Hdmi ne daje signal

poruka: 5
|
čitano: 3.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Hdmi ne daje signal

Bok, kak mi je nedavno stigla GTX 970 spojio sam komp direktno na TV (Panasonic GT50) putem HDMIa i uopce nema slike na telki. Monitor mi se zacrni kad spojim, u Nvidia panel mi prepozna TV, pise Panasonic TV ali na telki nema signala. Sve sam prikljucke isprobao i sa dva razlicita kabla (v.1.4).

E sad, kad komp spojim na receiver (Denon X2100) i receiver na TV onda ima slike. 

U Nvidia panel mi prepozna Denon, sve radi.

Ima li netko rijesenje? Jer pas mater, da nemam receiver ne bih mogao spojiti komp sa telkom 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
16 godina
Hdmi ne daje signal

Ja sam imao čudan problem sa TV-om, kada prebacim na hdmi, ekran je crn dok ne ugasim i opet upalim TV.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Hdmi ne daje signal
Dakle na upravljaču trebaš prebaciti na HDMI 1,2,3 ovisno u kojem je uključeno, a na računalu pritiskom tipke win+P prebaciš sa računala na projektor. Nekada zna biti na projektor, ali onda prebaciš na računalo.
Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
17 godina
Re: Hdmi ne daje signal

-probaj restart PCja s priključenim TVom, dali se išta prikazuje za vrijeme boota.

-kod nekih kombinacija fali signal 'ON', možda samo redosljed npr prvo upaliti TV i odabrati HDMI-1 ulaz, pa tad paliti PC ili obrnuto.. jer detect očigledno radi, ali iz nekog razloga ne šalje signal, VGA ne detektira da je TV upaljen (samo ga prepozna), slično bi moglo biti da je npr TV na AV1..

-kod starig VHS videa, scart je imato takav signal, palio automatski AV kanal, dok je scart2 (ako je postojao) konstantno propuštao signal, i kad je video ugašen.. (npr za satelit i sl.). Nešto takvog mora biti.. i dalje se isti taj signal koristi za auotmatsko prebacivanje ulaza TVa...

-ili DCM zaštita, HDCP je dio standarda i mora biti čitav lanac, uključujući i kabel. Pošto je v.1.4 morao bi biti, ali tko zna. Moguće da je potrebna druga verzija drivera, promjena/zamjena primarnog izlaza i sl. (u CPu određuješ koji je izlaz glavni, to je vrlo vjerojatno rješenje povezano s HDCPom). + banalno, noname TV (jeftikaneri) nikad ne poštuju takve zaštite/standarde, na njima ugl takvih problema nema, ima ih na 'the-brandu'..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 12:19 (ihush).
12 godina
Hdmi ne daje signal

Sve sam pokušao, ukapčanje iskapčanje čak i samo TV bez monitora i ništa.

Reciever ima sliku a telka ne.

Probat ću stavit neke druge drivere.  

Moguće da je do HDCP-a i još jedino mogu probat nabavit HDMI 2.0 ali sumnjam da će pomoći. 

Ima li netko preporuku za drivere? Trenutno imam 353.06.

E da, matična ima HDMI, pretpostavljam da je to za integriranu grafičku pa dal se tu može nešto napraviti?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice