HDD LEd

poruka: 14
|
čitano: 2.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HDD LEd
Neradi mi hdd ledica poslije kada je bio na popravku nezz do cega moze biti...ideje ?

Dal je u krivi utor stavljen ili sta ?
Bio je na popravku jer je izgorio lan na maticni od groma :) (promjenjena maticna)
Ledica Ledica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDD LEd

Provjeri u manualu matične koji pinovi su za hdd ledicu i pazi na polaritet jer ako je krivo okrenut ledica ti neće radit.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

1 0 hvala 0
16 godina
Re: HDD LEd
pametnjkovici u servisu vjerojatno nisu dobro spojili HDD LEDicu s kucista na MBO, ili je spojena na krivo mjesto, ili uopce nije spojena. Ili su je oni shebali, pocupali zicu ili sl.
Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
14 godina
HDD LEd
U dobro mjesto je ustekano sad nezz gdje je + gdje -

Al da nije mozda ledica pregorila ili je na maticni problem s tim prikljuckom ?
Sta da radim
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDD LEd

Pa okreni polaritet i pogledaj dal svjetli.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

0 0 hvala 0
14 godina
HDD LEd
Hvala proradilo je pol je bio skrivi :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
HDD LEd

Vidis ti te strucnosti servisera, ni pol LED Diode neznaju pogodit :D

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD LEd

Kod mene imaju dva utora na hdd led kablu, a nigdje ne piše plus minus.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kod mene imaju dva utora na hdd led kablu, a nigdje ne piše plus minus.

Obično su kablovi za ledice na kompu (power i hdd) u dvije boje (crveno-bijela, žuto bijela) tako da je bijela obično - a toplije boje +.

16 godina
neaktivan
HDD LEd

Hmm, kod mene je HDD s dvije rupice i obje su crne. Ali budući da mi led lampica od HD radi, onda sam dobro potrefio uštekat. A ledice od Power LED su mi sa po jednom rupicom, i na jednoj piše + a na drugoj -.

EDIT: A je kablovi su u bojama. Hvala, sad znam šta treba gledat!

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2011 21:03 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Hmm, kod mene je HDD s dvije rupice i obje su crne.

A je li kabel u boji?

16 godina
neaktivan
HDD LEd

Je, hvala, sad znam na što pazit!

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDD LEd

Još me zanima ovo, jel se može šta srtgat ak se recimo krivo ušteka neka tipka od Leda, ili za paljenje?

Ja mislim da ne, recimo ako krivo uštekamo tipku za paljenje kompjuter se neće paliti, ili ako nepravilno uštekamo led lapmice neće svijetlit...

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Praetorian1 kaže...

Još me zanima ovo, jel se može šta srtgat ak se recimo krivo ušteka neka tipka od Leda, ili za paljenje?

Ja mislim da ne, recimo ako krivo uštekamo tipku za paljenje kompjuter se neće paliti, ili ako nepravilno uštekamo led lapmice neće svijetlit...

ne možeš ništa pokvarit, ne brini...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice