Hard disc izbacuje eror??..

poruka: 2
|
čitano: 970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hard disc izbacuje eror??..

Postovanje...Vec odprilike jedno pa..tjedan dana imam problem sa racunalom..Zna se smrznuti..cisto na desktopu ili jos učestalije kada idem nesto igrati...smrzne se...zvuk zašteka ili ga uopce nema izbaci mi neki Error tipa ( i/o device error ili o/i niisam tocno siguran jer se taj error brzo makne),takoder se zna sam ugasit i kaze mi da moram stisnuti CTRL+ALT+DEL kako bi se sam restartao i tako ide u nedogled.Vec tjedan dana si razbijam glavu sa time kako da rijesim problem ali nikako da skuzim. Bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj pomoci ,tako da usput evo i konfa . : ASrock 970 extreme 4 , Phenom II x4 2.8 , Sapphire hd6950,DDR 3 1600 8 GB RAM,1 kw RaptoxX i hard od 1 tb . Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 8:24 (MaRaX65).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hard disc izbacuje eror??..

Mislim da ti je napajanje problem, trebas uzet jedno od 10 kW i imat privatni transformator u špajzi.

Šalu na stranu prvo provjerit temperature procesora, graficke, provjeri disk dali ima bad sectora, testiraj ram memtestom, probaj napravit update drivera za graficku i na ploci pogasit u biosu nepotrebne prikljucke ako ih ima...Pozdrav.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice