GTX 760 pad performansi

poruka: 50
|
čitano: 7.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

evo maloprije sam frisko slozio novi komp 

core i7 4770k

gigabyte ud3h

gainward gtx 760 phantom

16gb ddr3

1tb hdd

xfx 650w core edition

22inch samsung

windows 7 64bit

sve radi normalno osim kada sam primjerice pokrenuo crysis 2 primjetio sam da performanse opadnu (fps padne na 20 i ispod) nakon 10tak minuta igranja i to opadnu da je igra neigriva i zatim se vrati sve na normalu nakon minutu dvije i tako vec par puta nekad samo stisnem alt tab i kada prebacim na igru fps se vrati na normalu (jednom je i zacrnio ekran i onda bi pale performanse) ... hladnjaci svi rade temperature sam pratio sve su ok spojeni su svi dodatni konektori za napajanje graficke driveri su svi friski novi.. sada idem isprobat crysis 3 hunter edition .. neznam do cega bi moglo bit ...
hv pozz 

moj je zivot,..... shljakanjeeee u gradjevini, skoro pa savrsen....
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

Ja imam istu graficku i meni na crysisu 2 bude 90-150 FPS...jesi instalirao drivere,ako jesi koje?

It's not about the money...It's about sending a message
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTX 760 pad performansi

Napisao  čovjek  da  je  stavio  sve  friške  drivere!

A ovaj thumbdown mi je najjači... {#}

Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
Re: GTX 760 pad performansi

Stavi starije drivere jer koliko sam primjetio zadnje dvije verzije su u kitambi.

15 godina
neaktivan

izbacilo mi u donjem desnom kutu prozorcic s porukom "da su driveri od graficke otkazali - sustav se uspjesno oporavio " znaci zacrnio ekran pojavi se slika i iskoci prozor sa ovakvom porukom!!

driveri su sa cd-a od graficke 320.18 a najnoviji je 320.49 koristim ovaj 320.18 probat cu sa 49 pa cu javit
ova graficka ima 2 utora za dodatno napajanje ja sam oba dva spojio 2x6pin, dali je tu problem da nisam mozda krivi spojio? na napajanju nenadjem neke druge konektore za dodatno napajanje osim ova dva i jos dva taka ista sa 6-pin  

15 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

pronasao problem svuda vrvi o problematicnim driverima 320.18 svi se zale na forumima sa ovim driverima da im se tokom igranja rusi graficka (crni ekran)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
baranjacMAN kaže...

pronasao problem svuda vrvi o problematicnim driverima 320.18 svi se zale na forumima sa ovim driverima da im se tokom igranja rusi graficka (crni ekran)

I ja sam takoder imao problema sa novim driverima...Ocisti dobro sve sadasnje  divere,i stavi predzadnje drivere kod mene su to 314.22,i bude radilo sve kako spada gotovo sigurno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
neaktivan
VidoM kaže...

Napisao  čovjek  da  je  stavio  sve  friške  drivere!

A ovaj thumbdown mi je najjači... {#}

Ajme nisam vidio da je napisao to....al evo vidis da je problem u driverima

15 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

isprobao hrpu drivera i dalje nista sa nekim driverima mi se iz cistog mira gasi ekran {#} neznam sta dalje da radim .. sad sam na godisnjem a komp me vise strah i palit {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
baranjacMAN kaže...

isprobao hrpu drivera i dalje nista sa nekim driverima mi se iz cistog mira gasi ekran {#} neznam sta dalje da radim .. sad sam na godisnjem a komp me vise strah i palit {#} 

isprobaj je na nekom drugom pc koji je može iskoristit tj. da ima jaki procesor

kradem mine iz minskog polja
13 godina
protjeran
baranjacMAN kaže...

Nisi sigurno dobro obrisao stare drivere ili ti on automatski stavi te drivere koji ne rade dobro...dakle u safe mode odi,pali driver cleaner pro ocisti sve,pa onda driver swepper,restartaj,opet u safe mode,opet odi u moje racunalo pa u dodavanje ili brisanje programa i tamo obrisi ako je nesto ostalo od nvidie i ostaloga ako nesto smeta, onda skini  starije drivere i stavi sam, s tim da sve novije drivere sto imas na kompu,ukljucujuci i taj s kojim imas problem  obrises jer on zna nekad automatski instalirat drivere koje nade na kompu,a to su u ovom slucaju sigurno ti problematicni,ako razumijes o cemu pricam...Ili lijepo prije nego sto sve pocistis i napravis stavi starije drivere na komp,onda pocisti sve staro i pusti neka on sami instalira te koje si ti stavio na komp i koje mu ti "odredio" da ih automatski stavi...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 14:26 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan

320.18 isprobao sa frisko instaliranim windowsima i nisu valjale , 320.49 isprobao sa frisko instaliranim windowsima i nisu valjale.. isprobao najnovije beta drivere i stvar jos gora .. a trenutno nemam nikog u blizini da isprobam graficku na drugom pcu .. usput imam prvo sam mislio da je do maticne ili neceg slicnog pa sam detaljno proucio gigabyte z87x ud3h koja na maticnoj ima debug led koja ako ima nekih gresaka na maticnoj prikaze na led displayu na maticnoj kod mene maticna prikazuje A0 sto znaci da je sve ispravno prema uputama od gigabyta hdd sam testirao sa hdd tune i sve u redu cpu takodjer sve u redu jedino memoriju nisam testirao .. mislim da je sve do drivera od nvidie i da gpu nije ostecen jer nisam primjetio artefacte sve igre su bez gresaka osim sto nakon par minuta igranja me izbaci iz igre ili zacrni ekran a po forumima sto sam proucavo dasad puno njih je proslo tako da im u igrama se pojave odmah i artefakti (one greske s pikselima) 

13 godina
protjeran
baranjacMAN kaže...

Probaj ovo gore bez novij windowsa pa javi kako ce ici...Probaj ove drivere,314.22...Ako ni to ne upali onda ti ne preostaje nista drugo nego probati kod nekog drugog grafu jer u nekim slucajevima to je do grafe bez obzira sto ne baca artefakte...

15 godina
neaktivan

314.22 nepodrzavaju gtx 7 seriju jedino da modificiram inf file od drivera tako da prepoznaju gtx 760 

13 godina
protjeran
baranjacMAN kaže...

314.22 nepodrzavaju gtx 7 seriju jedino da modificiram inf file od drivera tako da prepoznaju gtx 760 

Hm bolje ne,nesto starije uglavnom probaj ali ne trebas restart windowsa,moraju radit svaki put a da ne se brisu windowsi tako da ako ne rade postoji mogucnost da grafa ne radi kako treba...

15 godina
neaktivan

sad kada sam brisao nvidia drivere u control panelu sam uocio intel hd graphics ??? dali to mozda ometa drivere od nvidie ali ja nisam odabrao da instaliram drivere od i7 integrirane graficke

hd grafika?? hd grafika??
13 godina
protjeran
baranjacMAN kaže...

sad kada sam brisao nvidia drivere u control panelu sam uocio intel hd graphics ??? dali to mozda ometa drivere od nvidie ali ja nisam odabrao da instaliram drivere od i7 integrirane graficke

Moze biti da ti smeta a i ne mora naravno,provjeri temeprature i sto prije ako uspije probat grafu u drugom kompu jer sve mi se cini da je grafa u pitanju...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:47 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan

i u device menageru su prikazana 2 display adaptera intel hd i vga (vga jer sam obrisao drivere od nvidie) {#} idem probat u biosu onemogucit integriranu grafiku i friske drivere stavit od nvidie pa se javim 

15 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

problem je u temperaturi {#} expert tool je nastiman na 80 stupnjeva, kada stavim u nekoj jacoj igri sve na high detalje i rezoluciju i one filtere za cas dostigne temperaturu od 80 stupnjeva , maloprije sam testirao unigine valley i u benchmarku se temperatura popela do 75stupnjeva svi detalji na ultra

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

http://www.anandtech.com/show/7103/nvidia-geforce-gtx-760-review/17
po ovome temp. su ok, kakva je temperatura tog i7 kada pocne padat fps?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 0:09 (kunof00).
14 godina
baranjacMAN kaže...

problem je u temperaturi  {#}  expert tool je nastiman na 80 stupnjeva, kada stavim u nekoj jacoj igri sve na high detalje i rezoluciju i one filtere za cas dostigne temperaturu od 80 stupnjeva , maloprije sam testirao unigine valley i u benchmarku se temperatura popela do 75stupnjeva svi detalji na ultra

Dobro i na 80° ventilatori su na koliko postotaka?

Imaš postavljen graf za povećanje vrtnje ventova kako raste temperatura gpu-a ili imaš samo ventove na 50%?

14 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

si sam slagao komp? koje su temp procesora?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

si sam slagao komp? koje su temp procesora?

Ma ako mu izbaci poruku da su driveri u pitanju i da mu se zacrni ekran jasno ko dan ganjaj stabilnu verziju drivera, a nije iskljuceno da je i graficka neispravna.

12 godina
neaktivan
GTX 760 pad performansi

Provjeri da nisi mozda ukljucio kabel u intergrisanu {#}

Don't hate me,hate people who don't like you.
Moj PC  
1 2 hvala 1
15 godina
neaktivan

ventilatori su na auto 

15 godina
neaktivan

sam sam slagao komp, temperature su idle 35,36 .. a full load neznam {#} koliko tocno kad prebacim na gainward expert tool temperature vec pocnu opadati, kojim programom mogu uredno testirati graficku, a da pritom snima varijacije temperature?

17 godina
GTX 760 pad performansi
GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:21 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
baranjacMAN kaže...

sam sam slagao komp, temperature su idle 35,36 .. a full load neznam {#} koliko tocno kad prebacim na gainward expert tool temperature vec pocnu opadati, kojim programom mogu uredno testirati graficku, a da pritom snima varijacije temperature?

Ja imam Heaven Benchmark, i pokazuje mi FPS i temperaturu graficke {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:19 (ii7scw).
14 godina
baranjacMAN kaže...

ventilatori su na auto

Ovo sam mislio...

Ovako joj ne dozvoljavaš da ide visoko s temperaturama.

Edit: na drugoj slici si staviš  što te interesira na ekran i gledaš dok igraš ili benchas.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:49 (Tiby).
17 godina
GTX 760 pad performansi

Sa MSI Afterburnerom baci ventilator na 100%, pokreni igru i vidi dali će štekat

Meni je na GTX 460 prilikom pregrijavanja, (kod overclockinga) bacalo error - driver stop working

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice