Gtx 295 "pišti"

poruka: 31
|
čitano: 2.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

Ovako danas sam kupio drugu gtx 295, asus model dual pcb. Stavio u sli pospajao kablovinje stavio mostic. Pokrenuo komp winsi prepoznali drugi gpu instalirali ga i onda se bacio na testiranje. 

Zvuk je isti ovaka recimo, samo krckanje napjanja izbacite.. 

Naravno odmah sam posumnjao u napjanje... Dogovori s frendom bum sutra to probao izvadio asusicu i nastavio radit na gainwardici, i puklo me da probam asusicu zasebno, i ŠOK, kartica pisti i solo znaci nije do napjanja.. Sad me zanima kakav je to problem? Te dal je moguce ikako to izbacit to pistanje, ili je do "faulty" kartice...?

PS pistanje se samo pojavljava u igrama, najintenzivnije sam to "slusao" u crysisu

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 21:37 (mislavgray).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gtx 295 "pišti"

I moja GTX460 pomalo zuji/pišti odkad sam je kupio. Nije tako jako al se čuje kad se približim na 20tak cm. Ne znam do čega je točno, al znam da grafa normalno radi, tako da se ne bi trebao brinuti previše oko toga.

14 godina
neaktivan
Master Z kaže...

kolega, nije problem pistenje al u sliu to NENORMALNO pisti, imam i gainwardicu ona ne pisti uopce... i to mi je jako cudno..

15 godina
protjeran

Ako ti smeta nosi zutog na reklamaciju.

HW ne sme da pisti kao lonac.

ASUS je poznat po cvilenju i pistanju.

Moja ploca se ponekad cuje ali kada bi nosio na reklamaciju to bi znacilo i dalje imati posla sa njima a to se vise nece desavati.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 22:07 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

naravno da smeta kada nesmije pistat, vjerojatno zavojnica pisti... trazit cu novce nazad... nemam garanciju kupio rabljenu..

15 godina
protjeran

Pa zato je i prodao covek. 

Nekada piste samo kada se klokuju, nekada samo kada su klokovane pa ukljucis Furmark. 

Uglavnom sve sto ispusta nenormalne zvuke sikter nazad za TaiPei zbog toga su se i obogatili.

16 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

Pištalo mi je do nedavno napajanje dok nije se nije počelo gasiti pa sam ga zamjenio, isti zvuk s videa.

560ti mi pišti pod furmarkom, točno po zvuku čuješ da je max opterećenje ali u igrama nikad, cak ni bf3 koji ju drži na 98% manje-vise konstantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 295 "pišti"

I moja gtx285 zna pištiti prilikom benchmarka (pod punim opterečenjem) ali nikada nisam imao problema s njome tako da se mislim ni ti ne bi trebao brinuti

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

znam kak ona mora pistit, znam da nemre bit tiha, gainwardica ne pisti uopce na toj razini ko asus tu i tamo i to kad se fakat full koristi, asus upalim crysis 2 ucita misiju i pocne party za moje usi a nepodnosljivo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 22:26 (mislavgray).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gtx 295 "pišti"

Nemoj ništa vraćati, to je normalno nažalost, trebalo bi staviti nekog ljepila ispod zavojnica, iako je to dosta teško izvesti na ovim novim.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

necu vracat, prodat cu je dalje mislim po meni je malo to pistanje iznad normale, al karticu sam istestirao i ima 4h battlefielda 3 tak da je to to kaj se mene tice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

necu vracat, prodat cu je dalje mislim po meni je malo to pistanje iznad normale, al karticu sam istestirao i ima 4h battlefielda 3 tak da je to to kaj se mene tice

A znam neke pište malo više, nažalost nema puno pomoći, ali to ne spada pod neispravnost.

14 godina
odjavljen
Gtx 295 "pišti"

Da i meni se to događa, ali na sreću jako rijetko, do sada samo u 4 igre i to dok sam bio u izborniku. Kada sam pokrenuo igru prestalo je pištiti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

vele mi da je regulacija nece moguce da odlazi... da probam sa vrcuom plastikom... etc,etc... evo jos 3 sata crysisa covjece kako to stabilno radi crysis jos cak i dobro skalira u vecini je banana prakticki neigrivo ako nema nekak update :D....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 295 "pišti"

Zavojnice pište, normala iako zna iritirat, ugl upali si zvučnike kad igraš ?!{#}

Ex.AMD Fanboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja sam ti rekao ako ti ne smeta ostavi, ako smeta vrati. Nista nije normalno da pisti.

Ako pisti na fabrickom kloku RMA ako pisti klokovana izbegavati proizvodjaca.

Hladna karta, tj propisno hladjena ne pisti. Tako ljudi vole da objasnjavaju sta pisti.

To otpilike znamo. Ali na kutiji ne pise moguce pistanje zavojnica :). 

15 godina
Gtx 295 "pišti"

oce se grafa spojit na internet {#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gtx 295 "pišti"

evo nisam mogao ne snimit, iritantno je i to je samo u crysisu 2 u nekim igrama drukcije pisti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gtx 295 "pišti"

hmmm samo jedna znaci pisti... probaj ju scupat van i koristit samo jednu.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

hvala rjesio si mi problem, nek koristim samo jednu, pa za koji k sam drugu uzeo da ju uokvirim {#}

14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...
Kewin kaže...

hvala rjesio si mi problem, nek koristim samo jednu, pa za koji k sam drugu uzeo da ju uokvirim {#}

Kakav manijak {#}

Izgleda da se nije šalio...

15 godina
Gtx 295 "pišti"

mislim bilo mi je cudno.... jedna ta grafa je sama po sebi jaka :)  drugu si spremi ako ova pocne zafrkavat ili posalji meni {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 13:25 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

mislim bilo mi je cudno.... jedna ta grafa je sama po sebi jaka :)  drugu si spremi ako ova pocne zafrkavat :)

Pa čovik je kupio isključivo zbog SLI-a ,kupio je drugu da upari sa prvom a ne da ju drži u ladici ... 

15 godina
lotar1919 kaže...
Kewin kaže...

mislim bilo mi je cudno.... jedna ta grafa je sama po sebi jaka :)  drugu si spremi ako ova pocne zafrkavat :)

Pa čovik je kupio isključivo zbog SLI-a ,kupio je drugu da upari sa prvom a ne da ju drži u ladici ... 

znam da ju je kupio zbog SLI-a samo sto ce mu 2 kad je jedna sasvim oke :)

15 godina
Gtx 295 "pišti"

Probaj   staviti u nv control panelu "force v-sync",isti sam problem i ja ima sa gtx 295,izgleda da zavojnice pocinju zafrkavat kad je fps veci od rr monitora

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...
lotar1919 kaže...
Kewin kaže...

znam da ju je kupio zbog SLI-a samo sto ce mu 2 kad je jedna sasvim oke :)

100 ljudi - 100 ćudi 

Ako on misli da su mu dovoljne dvije,onda neka ih stavi.. :)

14 godina
neaktivan
gogica kaže...

Probaj   staviti u nv control panelu "force v-sync",isti sam problem i ja ima sa gtx 295,izgleda da zavojnice pocinju zafrkavat kad je fps veci od rr monitora

jesam isti drek, al caka je da mi gainwardica normalno radi, samo asus tak radi moguce da fakat zavojnice treba upoznat s vrucom plastikom..

15 godina
mislavgray kaže...
gogica kaže...

jesam isti drek, al caka je da mi gainwardica normalno radi, samo asus tak radi moguce da fakat zavojnice treba upoznat s vrucom plastikom..

Da,ako ovaj "force v-sync on",ne popravlja stvar,onda nemas druge nego probat sa vrucom plastikom,inace svaka cast na sli sa gtx 295,jedna je zvjerka,a dvi...

14 godina
neaktivan
gogica kaže...

je ali jedno sto nitko ne gle pa nisam ni ja, ignorirao sam tocnije. Skalira katastrofa, recimo.. Crysis je jako dobro igriv, a bf3 zna tako cimat da poludim... Osobno 2x 295 je samo za preseravanje... sad kad ih se rjesim idem na novije napokon nesto tipa 2x470, jer 4xx uber skalira

16 godina
odjavljen
mislavgray kaže...
gogica kaže...

je ali jedno sto nitko ne gle pa nisam ni ja, ignorirao sam tocnije. Skalira katastrofa, recimo.. Crysis je jako dobro igriv, a bf3 zna tako cimat da poludim... Osobno 2x 295 je samo za preseravanje... sad kad ih se rjesim idem na novije napokon nesto tipa 2x470, jer 4xx uber skalira

Dobra odluka!

Čak dvije 460 su overkill.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice