Grijanje kompa u idle-u

poruka: 3
|
čitano: 1.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grijanje kompa u idle-u

Pozdrav ljudi! Imam jedan čudan problem, pa ako znate nešto što bi moglo pomoći, unaprijed se zahvaljujem! :) Ukratko, kada komp ostavim u idle-u, nekon par minuta mi se grafička (HD 7870) i proc (AMD PII X4 965) počnu grijati, ne pregrijavati, ali se popnu na više temperature. Vent od proca se počne čuti kao fen između ostalog (znam da je stock glasan, ali kada to radi u idle-u je iritantno) {#}. Temperature provjeravam na HW monitoru, grafička preko 50ak celzija, proc također. E, sad...čim dotaknem miš, temperature počinju padati i kada krenem bilo šta raditi na kompu, npr. počnem surfati netom, temperature se polako unormale, spuste i za par minuta je sve kako bi trebalo biti. Je li je ikome poznata situacija?! Neko rješenje, savjet, nešto?! Bio bih zahvalan! :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grijanje kompa u idle-u

Možda update biosa,drivera,pogled u procese u pozadini...To što ti ništa ne radiš na compu,nije mjerilo,da on ne radi,tj. procesi u pozadini.Provjeri malo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Grijanje kompa u idle-u

Da kojim slučajem nisi instalirao Folding@Home ili BOINC? Provjeri Power profile i instaliraj zadnji Catalyst driver za grafičku karticu i provjeri u njemu šta se dešava sa karticom kada je na idle.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 23:06 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice