Evo ja imam integriranu graficku i zelio bih si kupiti neku graficku i mozete mi objasniti kako da je stavim??????? pls
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja imam integriranu graficku i zelio bih si kupiti neku graficku i mozete mi objasniti kako da je stavim??????? pls
koju grafu misliš uzeti i koje napajanje imaš??
700 kn max
700 kn max
do 700kn imas dvije solucije ovisi koji utor koristiš:
pci-ex
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 512MB DDR4, DVI, HDTV639 kn
agp
VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650, 512MB DDR2, DVI, HDT619kn
do 700kn imas dvije solucije ovisi koji utor koristiš:
pci-ex
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4670, 512MB DDR4, DVI, HDTV639 kn
agp
VGA AGP SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650, 512MB DDR2, DVI, HDT619kn
a gdje da vidim imam li PC-IE ili ovu drugu LOL
To moraš vidit na samoj matičnoj, otvoriš stranicu i pogledaš, sad ne znam koliko si upućen u izgled jednog i drugog, ali, ako imaš specifikacije od matične pogledaj koje utore ima ili ako znaš ime matične proguglaj na internetu ^^
a gdje da vidim imam li PC-IE ili ovu drugu LOL
To moraš vidit na samoj matičnoj, otvoriš stranicu i pogledaš, sad ne znam koliko si upućen u izgled jednog i drugog, ali, ako imaš specifikacije od matične pogledaj koje utore ima ili ako znaš ime matične proguglaj na internetu ^^
procesor Intel Pentium 4 3.00 GHZ a nemogu naci u everestu ovo za maticnu samo sam nasao da je maticna Asus P5GZ-MX
Ljudi, vuče vas za nos...
da, zar ste slijepi
ko ih vuce za nos ???????
Na toj ploči imaš 1 x PCIe x16 @ x4 speed slot što znači da ne kupujes agp već PCIe graficku.
evo napokon jedan lijepo odgovorio HVALA a sta ovi gore da ja nekog vucem za nos
Da, pitam ovdje...
Kad spojim novu grafičku, da li na nju spajam kabel s montora i onda isključujem onboard grafiku?