Graficka ili nesto drugo ??

poruka: 9
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci imam problem s racunarom dok igram igre. Racunar zaledi u nekim igrama nakon 5 min, u nekim nakon pola sata ili vise.. Kada igram Crysis 2 racunar zaledi nakon 5 minuta, i moram uraditi restart na kucistu, ne mogu nista, tastatura ne reaguje sve zaledi..

Sto se tice softvera, sve je uredu, par puta sam dizao razlicite sisteme, update drivera, flash biosa itd. Ubacio ram od prijatelja, medjutim problem bi ostao.. Neki dan sam iskopcao graficku, prebacio na integrisanu, pokrenuo crysis 2, i za divno cudo, racunar nije zaledio (iako je igra stekala kao luda na integrisanoj).. 

Eh sad, zelim vase misljenje, da li je do graficke, meni se cini da jeste, jer mislim kupiti novu grafu i ne bacaju mi se pare ako nije do grafe ?? 

Konfu imate pod Moj PC.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:23 (GaBe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Graficka ili nesto drugo ??

Temperatura grafičke?

14 godina

Ja imam identičan takav problem samo u mp igrama i nakon pola sata mi zablokira cjeli sistem i moram restart,i ustanovio sam da je problem na mbo.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas sam uzeo graficku od prijatelja, i nije ledio pc.. Znaci do graficke je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GaBe kaže...

Znaci do graficke je..

Možda se pregrijava.

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
GaBe kaže...

Znaci do graficke je..

Možda se pregrijava.

Sasvim nebitno, sutra kupujem novu :D ATI me kostao ovaj put, tako da sam odlucio nvidiu :D

14 godina

gabe, mislim da su tvoje brige ljetne tempereture... ako te u svakoj igri nakon nekog vremena izbaci a prije radi sasvim normalno ne vidim drugi razlog posto si naveo da si robao mijenjat drivere i sistem... otvori stranicu i projeri da li se vrti vent na grafi

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
d666sermek kaže...

gabe, mislim da su tvoje brige ljetne tempereture... ako te u svakoj igri nakon nekog vremena izbaci a prije radi sasvim normalno ne vidim drugi razlog posto si naveo da si robao mijenjat drivere i sistem... otvori stranicu i projeri da li se vrti vent na grafi

Hvala sto pokusavas pomoci, ali stranica je otvorena, pasta promjenjena, ovo me jos muci od zimskih dana :D 

15 godina
neaktivan

koja grafa v pitanju?kak ti situacija s voltažama napajanja?

Bahrija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice