Grafička - je li moguće?

poruka: 5
|
čitano: 1.486
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grafička - je li moguće???

Ovako.

Kupio cijeli komp prošli tjedan, konfiguraciju sve novo pod garancijom. Pred sat vremena smrznula se slika, ekran pun šarenih točkica, 15-ak sekundi nakon smrzavanja komp i dalje radi, no monitor ne detektira nikakav signal i gasi se.

Grafičku ( Radeon 7850HD - Sapphire ) iskapčam i ukapčam no opet nula bodova. Ukopčao sam staru NVidiu karticu i sve je ok.

Nisam maher ali sve mi upućuje na to da je 7 dana stara grafička otišla. Je li moguće?

Ispričavam se, znam da vjerojatno postoji slična tema ali LUD sam trenutno.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grafička - je li moguće???
diler_tokić kaže...

Ovako.

Kupio cijeli komp prošli tjedan, konfiguraciju sve novo pod garancijom. Pred sat vremena smrznula se slika, ekran pun šarenih točkica, 15-ak sekundi nakon smrzavanja komp i dalje radi, no monitor ne detektira nikakav signal i gasi se.

Grafičku ( Radeon 7850HD - Sapphire ) iskapčam i ukapčam no opet nula bodova. Ukopčao sam staru NVidiu karticu i sve je ok.

Nisam maher ali sve mi upućuje na to da je 7 dana stara grafička otišla. Je li moguće?

Normalno da je moguce. Zato i postoji izraz "tvornicka greska".

Ali, prvo isrpobaj dal je stvarno dobro ustekana u port, napajanje na nju, kabel u graficku...

Najbolje bi bilo ako imas pristup durgom kompu, isprobaj na njemu.

Ako ne radi, ravno u ducan po novu.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
odjavljen
diler_tokić kaže...

Ovako.

Također uz sve ovo što je kolega naveo, probaj i druge drivere!

13 godina
neaktivan
Grafička - je li moguće???

Ok hvala. Probat ću na drugom kompu i ako tamo ne valja tada je definitivno otišla. Ukopčano je kako treba, oba ventilatora vrte.

Drivere ne mogu mjenjati jer uopće ne mogu dobiti sliku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:00 (diler_tokić).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
diler_tokić kaže...

Ok hvala. Probat ću na drugom kompu i ako tamo ne valja tada je definitivno otišla. Ukopčano je kako treba, oba ventilatora vrte.

Drivere ne mogu mjenjati jer uopće ne mogu dobiti sliku.

Nisam pročitao prvi post do kraja, isprike..

Čini se da nije do drivera, mislim da kartica ima tvorničku grešku, probaj na drugom kompu, ako ne radi, nosi na reklamaciju i amen!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice