Gdje ima za kupiti 15m kabla da se spaja na DVI pc'a i da je na drugom kraju VGA (za tv).
Ako nema to onda VGA - VGA (pa s adapterom DVI/VGA)
I još trebam coaxialni ili optical audio iste dužine, 15m.
Hvala!
.ez.
Gdje ima za kupiti 15m kabla da se spaja na DVI pc'a i da je na drugom kraju VGA (za tv).
Ako nema to onda VGA - VGA (pa s adapterom DVI/VGA)
I još trebam coaxialni ili optical audio iste dužine, 15m.
Hvala!
.ez.
Si probo zvati chipoteku i ili kronos pa ih pitati, eventualno da naruče...
gledao sam online chipoteku .. nemaju .. kronos .. isto nisam nasao ..
googlao sam HR domenu
a i gledao sam na nabava.net
+ hgspot i vemil
edit#2.. koliko mi se cini .. gledao sam newegg .. dvi 2 vga ce biti ili tesko ili skupo za naci ..
isao bi na VGA2VGA 15m (meni treba 1024x768 reza na TV'u) sto bi trebalo raditi ok ..
.ez.
ovo ti nije bas pametno rijesenje, jer za 15 metara dosta ces izgubiti signal. Takav kabel ce bit enormno skup, ako kupis shielded. Dolazi kao da kupis nov monitor.
takvi kablovi su do 400 kn .. a hrpa ih je oko 200 kn .. za 1024x768 rezu kazu da je ok ..
kao sto sam rekao spojio bi tv i gledao filmove ..
Melcomp ima 15m VGA-VGA kabel za 192 kn http://www.melcomp.hr/katalog/index.cgi?A=D&ID=KAB-5158
Pitanje je samo kakva će biti kvaliteta slike jer preko 10 m dolazi do gubitka signala.
Druga je varijanta- ekstenderi, npr LevelOne ADE-8001 koji prenose video signal preko UTP-a, a prodaje ih www.elmaz.hr
Znaci ide DVI ekstender - pa UTP CAT5 kabel od 15 metara - pa VGA ekstender na drugoj strani.
Jedan ekstender kosta 692 kn, a potrebna su ti dva, sa svake strane po jedan + 15m CAT5 UTP kabel između - sve zajedno nekih 1600 kn.
LevelOne ima i rjesenja za video i zvuk u istom ekstenderu samo je to onda jos skuplje.
pa i nije jer nema playera koji "pleja" sve sto skines s interneta kao VLC
dosta filmova (HD) skidam s neta ..
zvao sam Melcomp .. imaju .. ja sam u zgb (ako ne nadjem kupim kod njih)
citao sam dosta okolo za vga signal i rezu od 1024 da 15m cesto nije problem
hvala
.ez.
kupio sam .. neki debeli feritni u chipoteci .. 15m .. spojio .. i mogu reci da radi skroz ok .. ne vidim nikakav problem sa slikom .. tj. nema razlike u odnosu na 1.8 metarski ..
rezolucija je 1024x768 .. kome treba moze ubost